DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mustafa Ceceli’den Nihat Hoca’ya ilginç soru

Mustafa Ceceli’den Nihat Hoca’ya ilginç soru

Sultanahmet Meydanı’nda her akşam canlı olarak yapılan Nihat Hatipoğlu’nun sunduğu iftara özel yayınına katılan Mustafa Ceceli, Hatipoğlu’na soru sordu.

Atv ekranın Ramazan boyunca iftar ve sahurlarda yayınlanan Nihat Hatipoğlu’nun sunduğu programa her gün binlerce soru geliyor. Bir soru da programa konuk olarak katılan şarkıcı Mustafa Ceceli’den geldi.Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun Sultanahmet Meydanı’ndaki iftar programında özel konukları ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ve birlikte düet yaptığı Lübnan kökenli Müslüman şarkıcı olan Maher Zain vardı.

Mustafa Ceceli’den Nihat Hoca’ya ilginç soru“BOKS CAİZ MİDİR HOCAM?”

Mustafa Ceceli, Nihat Hatipoğlu’na bizim Maher Zain’le ortak bir sorumuz var ‘Hocam ben boks yapıyorum ve Mher Zain’de kafes dövüşü yapıyor. Bu sporun bir mahsuru var mı yok mu?’ diye sordu.
Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli, programa seyirci olarak katılanlara da boks yapıp yapmadıklarını sordu.
ceceli-nihat-hatipoglu-soru
“BENDE BOKS YAPTIM”
Hatipoğlu ise “Boks sporunun şöyle bir problemi var. Boks profesyonelce yapılmadığı zaman ilkelerini iyi kullanmak lazım. İnsanlara zarar vermekte kullanmamak lazım. Bir de kask takmak lazım. Ama müsabakalarda kask takmıyorlar. Daha sonraki senelerde kalıcı tesiri olabiliyor yediğiniz yumrukların. İmam hatip okulundayken ben de boks yaptım. Üstelik solak olduğum için de ters gartlıydım” yanıtını verdi.Sosyal medyada ise Ceceli’nin bu sözleri üzerine geçen ay hayatını kaybeden müslüman boksör Muhammed Ali anıldı.
Nihat Hatiopoğlu, Maher Zain ve Mustafa Ceceli’ye teşekkürlerini sundu ve programdan uğurladı.