DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı

Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı

Bugün saat 05:00’te Atatürk Havalimanı’nda Sivas’a gitmek için THY uçağınan binen Mustafa Sarıgül uçuş öncesi rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

Türk Hava Yolları uçağı ile İstanbul’dan Sivas’a yolculuk yapan Mustafa Sarıgül rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı.

KALKIŞDAN ÖNCE FENALAŞTI

İstanbul’dan Sivas’a gitmek için Türk Hava Yolları uçağınan binen Sarıgül rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Sarıgül’ün göğüs ağrısı şikayetinin olduğu öğrenildi.ucakta-rahatsizlanan-mustafa-sarigul-hastaneye-8589253_x_6390_o

İLK MÜDAHALE UÇAKTA YAPILDI

Göğüs ağrısı şikayetinin bulunduğu Sarıgül’e ilk müdahaleyi kabin ekibi yaparken, uçağa sağlık ekibi çağırıldı. Sarıgül daha sonra uçaktan indirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SARIGÜL’ÜN SAĞLIK DURUMU

Sarıgül’ün sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Mustafa Sarıgül’ün yeğeni Murat Sarıgül, hurriyet.com.tr’nin sorusu üzerine “Bu sabah, bayram ziyaretleri için Erzincan, Sivas, Kastamonu gibi yerlere gidecekti. Ancak gribal enfeksiyona bağlı mide bulantısı nedeni ile hastaneye gidildi. Şimdi Etiler’de bir hastanede. Şu anda durumu iyi istirahat ediyor” dedi.