DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Nafaka ödemek istemeyen cani baba oğluna bakın ne yaptı?

Nafaka ödemek istemeyen cani baba oğluna bakın ne yaptı?

Cani baba bu yaptığıyla duyanları şoke etti. Nafaka ödememek için öz oğluna HIV’li kan enjekte eden baba tam 24 yıl sonra oğlu ile karşı karşıya geldi.\r\n\r\n

Cani baba bu yaptığıyla duyanları şoke etti. Nafaka ödememek için öz oğluna HIV’li kan enjekte eden baba tam 24 yıl sonra oğlu ile karşı karşıya geldi.Bundan tam 24 yıl önce eşi ile yollarını ayıran baba Bryan Stewart, öz oğluna nafaka ödememek için HIV’li kan enjekte etti. Bu yaptığı ile oğlunun resmen ölmesini istedi. Fakat herşey beklenmedik bir şekilde tersine döndü. Küçük yaşta ölüme terk edilen bebek şimdi koskocaman bir adam oldu. Ve aradan uzun yıllar geçtikten sonra baba ile oğul karşı karşıya geldi.

Nafaka ödememek için oğlunu öldürmek istedi

nafaka-odemek-istemeyen-cani-baba-ogluna-bakin-ne-yaptiKanına enjekte edilen HIV’lı kan ile ölüme terk edilen Brryan Jackson’ın bu yaşlara gelmesini kimse tahmin etmiyordu. Brryan Jackson şimdi babası için tahliye kararı verecek olan Cezaevi paneli karşısına geçti. Brryan Jackson, babasının çok uzun yıllar hapishanede kalmasını umduğunu belirtti.

24 yıl sonra ilk karşılaşma!

nafaka-odemek-istemeyen-cani-baba-ogluna-bakin-ne-yapti-11992 yılından beri ilk defa babası ile karşılaşan Brryan Jackson, “Önüme bakmaya çalışıyordum. Onunla göz göze gelmek istemedim.” diyerek anlattı. Yine kendini tutamayıp göz ucuyla baktığında da “Onu vesikalık resminden tanıdım ama hiçbir bağ hissetmedim.” dedi.Bu caniliği yapan baba Stewart, Brryan Jackson’ın kendi çocuğu olmadığını ve DNA testi yapılmasını istemiş. DNA sonuçları çıkana kadar da eşine karşı şiddet uygulamış. Bu şiddete dayanamayan anne ise babadan ayrılma kararı almış. Bu kararın ardından da ikili arasında nafaka krizi başlamış. Baba Stewart bu nafakayı ödememek için oğlunu öldürmeye kalkışmış. Baba Stewart bu dönemde bir laboratuarda işe başlamış. Laboratuarda bulunan HIV’lı kan örneklerini evde depolamaya başlayan baba, oğlu ile yalnız kalıncada enjekte etmiş. Brryan Jackson, “Nafaka ödememek için ölmemi istiyordu.” diyor.

Çocuğunuzun 5 ay ömrü kaldı

nafaka-odemek-istemeyen-cani-baba-ogluna-bakin-ne-yapti-2Aradan yıllar geçtikten sonra Brryan Jackson’ın AIDS ve HIV kaynaklı üç yan enfeksiyondan etkilendiği ortaya çıkmış. Doktorlar ise çocuğun bu hastalıktan kurtarılamayacağını ve az bir ömrünün kaldığını söylemiş. Brryan Jackson “Anneme beş ay kadar yaşayacağımı söyleyip bu zaman içinde mümkün olduğunca çocukluğumu yaşamamı söylemişler.” şeklinde söylediğini ifade etti.