DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Napoli-Beşiktaş karşılaşması ne zaman, hangi kanalda?

Napoli-Beşiktaş karşılaşması ne zaman, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, Napoli karşısına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B grubunda üçüncü karşılaşmasını İtalya’nın Napoli takımına karşı oynayacak. Napoli – Beşiktaş maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda?Gruptaki şu ana dek Benfica ve Dinamo Kiev takımlarıyla karşılaşan Beşiktaş iki karşılaşmada da sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Kara Kartal, 19 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.45’te grubun en güçlü takımı olan Napoli ile karşılaşacak. Maça Napoli’nin San Paolo Stadı ev sahipliği yapacak.

Napoli-Beşiktaş karşılaşması hangi kanalda?

Beşiktaş yarın Napoli deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Beşiktaş’ın bu zorlu sınavı sadece Tivibu Spor 2 ekranlarından şifreli olarak ekranlara gelecek. Ancak izleyiciler maçı Tivibu Spor’un konferans yayınıyla Napoli-Beşiktaş maçının da içinde bulunduğu tüm Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarının pozisyonlarını ücretsiz bir şekilde izleyebilirler.Konferans yayın nedir?Bir kanalda birden fazla karşılaşmanın anlık olarak yayınlanması. Örneğin Napoli-Beşiktaş maçında meydana gelen önemli bir pozisyon ya da gol birkaç dakikalık gecikmeyle yayına yansır. Aynı anda oynanan diğer karşılaşmaların önemli pozisyon ya da golleri de bu şekilde değişimli olarak yayınlanır.Tivibu Spor FrekansUydu: Türksat 4ASymbol: 25000Frekans: 11859 MHzFEC: 2/3Polarizasyon: Horizontal(Yatay)

Muhtemel 11’ler:

Napoli: Pepe Reina, Elseid Hysaj, Raul Albiol, Faouzi Ghoulam, Kalidou Koulibaly, Marek Hamsik, Allan, Jorginho, Arkadiusz Milik, Jose Callejon, Dries MertensBeşiktaş: Fabri, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Gökhan İnler, Andreson Talisca, Ricardo Quaresma, Olcay Şahan, Cenk Tosun.

Oğuzhan Özyakup forma giyemeyecek

Beşiktaş’ın Galatasaray ile oynadığı derbi karşılaşmasında bir sakatlık geçiren Oğuzhan Özyakup o tarihten bu yana hiçbir karşılaşmada forma giyemedi. Yıldız futbolcunun Napoli maçında da forma giymesi mümkün görünmüyor.

Karşılaşmaya Rus hakem atandı

Napoli ile Beşiktaş arasında oynananacak maçın hakemini açıklandı.Şampiyonlar Ligi B grubu karşılaşmasını Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev yönetecek.Orta hakemin yardımcılıklarını yine Rusya Futbol Federasyonu’ndan  Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacağı, müsabakanın dördüncü hakemi olarak Aleksei Lebedev’in, ilave yardımcı hakemler olarak da Sergei Lapochkin ile Sergei Ivanov görev yapacakları TFF tarafından duyuruldu.