DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
NELER OLUYOR BEYLER

NELER OLUYOR BEYLER

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk’ün ölüm yıl dönümünün 75 yıl dönümü münasebetiyle 10 Kasım’ı yurt genelinde büyük çoşku ve heyecan ile kutladık. Kutlamaya değerdi. Hiç bir sene görülmemiş mahşeri kalabalık 1 milyona yakın vatandaş atasını yad etmek için Anıt kabire akın etti.Bu davranış ve bütünleşme inanınki Uluslararası basında da ses getirdi. Bir kez daha şunu müşahade

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk’ün ölüm yıl dönümünün 75 yıl dönümü münasebetiyle 10 Kasım’ı yurt genelinde büyük çoşku ve heyecan ile kutladık. Kutlamaya değerdi. Hiç bir sene görülmemiş mahşeri kalabalık 1 milyona yakın vatandaş atasını yad etmek için Anıt kabire akın etti.Bu davranış ve bütünleşme inanınki Uluslararası basında da ses getirdi.

Bir kez daha şunu müşahade etti. TÜRK MİLLETİ bir bütündür asla ve asla değerlerinden ödün vermedi. Doğaldır ki bu görüntü hepimizin göğsünü kabartı ancak ne varki,hiç birimizin tasvip etmeyeceği gibi Adana ilimizdeki kutlamalarda kendini bilmez veya provakatör olabileceği değerlendiren bir vatandaşın bu birlikteliği bozmak adına Adana Valisine ağıza yakışmayan sloganlar eşliğinde, hakaret etmesi ve Sayın Vali’ninde bu vatandaşın seviyesine inerek G…VAT söylemleri kanımca yakışık olmamıştır. Daha sonraki beyanlarında, bana ve Sayın Başbakan’a küfür ettiğinden dolayı sinirlerine hakim olmayarak söylenmiş bir söz olduğunu beyan etmekteler.

Koskoca bir Vali nasılda olur. Sokak diliyle vatandaşa cevap verir  doğrusu yadırgadım. Eğer vatandaş Devlet Büyüğüne zinkafta bulunuyorsa Devletin Kanunları var. Savcısı, polisi var onlar gereğini yapar. Bu gibi Münferit olaylar dış dünya dan bakıldığında olumsuz bakışlara sebebiyet vermektedir. Ama bunu birileri kendine malzeme yapmaya çalışmakta buda çok hoş bir durum değil. Bu gibi durumlar hepimizin ayıbı altımızı oymaya çalışan güçlere güç katmamalıyız… .Akabinde C.H.P nin Sosyalist Enternasyonal konsey toplantısına katıldığını gördük. Adeta gösterim yaptıklar Gezi Olayları ile ilgili Slayt gösterisi adeta ülkemizin şuanda yönetimini sürdüren Hükümeti hedef konusu almış durum sergilemekteydi.

Bakınız ben bunu söylemekle AKP ‘yi destekliyorum anlamı lütfen ortaya çıkmasın zira yapılan şikayetin ne kadar metanetsiz olduğunu sergilemekte, O konseydeki üyeler içerisinden şunu söylemediler mi? ‘Sen üzerine düşen muhalefet görevini yerine getirdin mi?’ ki, suçlamaya şikayete kalkıyorsun, Gezi olayında MHP çizgisinden vazgeçmemiş ve insanları sokağa dökmemiştir. Bence CHP’nin yapması gereken Ana muhalefet görevini MHP sağ duyusuna dayaranarak başarıyla yerine getirmiştir. Taktire şayandır. Olması gerekende budur. Şimdi kendi ayıbımızı bu konseyde göstermenin bizlere kazanımı ne? Koskoca bir hiç dış güçlere karşı şunu hissetirmemiz gerek” KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR” yoksa kimse bizlere aferin demez Ülkemiz Demokrasi ve Hukuk ülkesidir.Hiç bir parti veya şahıs kalıcı değildir. Ülkemizin yönetiminde aksayan durum varsa en iyi çözüm yeri sandıktır. Millet çıkardığı gibi indirmesini de bilir. Dış güçlerden medet umarak veya insanları kaosun eşiğine sürükleyerek hiçbir şey halledilmez aksine arbede yaşanmaya devam eder. Önümüzdeki yerel seçime 4,5 ay bir zaman kaldı. Bence Genel seçimin yansımasıdır. Yüce Milletimiz sandıklara giderek Demokratik haklarını kullanmaları sonucunda kimi teveccüh ederse o gelir ayrıca ben yerel seçimleri öğrencilerin sömestir karnesine benzetiyorum. Başarılıysa devam Başarısız ise sınıfta kalır. Söz yüce Milletindir. Gerisi teferuatır. Birbirimizi germeden daima doğru ve rasyonel fikirler üreterek istikbale doğru ilerlemeliyiz…..