DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu dünya evine giriyor

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu dünya evine giriyor

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu iki yıllık birlikteliklerini bu akşam aileleri ve yakın arkadaşlarının katılacağı nikah töreni ile evlilikle taçlandıracaklar.

Fatih Harbiye dizisinde set aşkları gerçek olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin iki yıllık birliktelikleri evlilikle taçlanıyor.Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti bu akşam düzenlenecek olan nikah töreniyle hayatlarını birleştiriyor.İki yıldır birlikte olan çift, bu akşam Beykoz Çubuklu’daki Aija otelde, aileleri ve yakın arkadaşlarının katılımıyla nikah masasına oturacak.Nikah töreni basına kapalı olacak.Basın, otelin girişinde davetlileri görüntüleyebilecek. Nikah töreninin ardından Neslihan ve Kadir Doğulu çiftinin fotoğrafları medya ile paylaşılacak.2013-2014 yılları arasında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterine hayat veren (Neslihan Atagül) ve Macit karakterini canlandıran (Kadir Doğulu)’nun set aşkı gerçekte aşka dönüşmüştü. 2 yıldır birlikte olan çift geçtiğimiz yıl sade bir törenle nişanlanmışlardı.neslihan-atagul-kadir-dogulu-evleniyor

DÜĞÜN ARABASININ ÖNÜNDE ÇİFTE TELLİ

Kadir Doğulu bu akşam nikah masasına oturacağı Neslihan Atagül’ü Bağcılar’daki babannesinin evinden aldı. Evin önünde çifte telli oynayan çiftin mutlulukları her hallerinden belli oldu.

BOĞAZ MANZARALI

Çift bu akşam saat 19:30’da başlayacak tören ile İstanbul Boğazı’na karşı birbirlerine ‘Evet’ diyecekler. Çiftin davetlileri ilk önce otelin ön bölümünde ağırlandıktan sonra yemek için arka bölümde toplanacaklar.ajia-hotel-istanbul-kadir-neslihan-doguluNeslihan Atagül düğünde iki gelinlik giymeye hazırlanıyor. Nikah kıyılmadan önce Vakko’dan alınan özel tasarım gelinlikle davetlililerin karşısına çıkacak olan Atagüli nikah kıyıldıktan sonra Zeynep Tosun imzası taşıyan başka bir gelinlik giyecek. Kadir Doğulu, lacivert bir smokin ile geline eşlik edecek.Kadir Doğulu, bu akşam yapılacak olan nikah töreninden önce resmi instagram hesabından romantik bir mesaj yayınladı.Nişanlısı ile fotoğrafını paylaşan Doğulu, altına şu notu düştü:-Hayatının geri kalanını biriyle geçirmek istediğini anladığın zaman, hayatının geri kalanının hemen başlamasını dilersin. Yarın hemen gelsin! ” 

BURAK ÖZÇİVİT DE KATILACAK

Düğüne bir çok ünlü davet edildi. Davetliler arasında Neslihan Atagül’ün  Star Tv’de yayınlanan’Kara Sevda’ dizisinde birlikte rol aldığı Burak Özçivit ve sevgilisi Fahriye Evcen’de yer alıyor.neslihan-atagul-burak-ozcivit-kadir-dogulu

BALAYI BODRUM’DA

Geçtiğimiz günlerde düğün alışverişinde kameralara yakalanan çifte neden İstanbul’da kaldıklarına dair soru sorulduğunda şu cevabı vermişlerdi:“Bizim için her şeyden önce ailemiz gelir. Düğünümüz olmasa bile bayram zamanında tatile gitmezdik. Bayramdaki öncelikli planımız, aile büyüklerimizle bayramlaşıp onların ellerini öpmek. Bayram ruhunu yaşadıktan sonra elbet biz de tatile çıkacağız. Balayı adresimiz de Bodrum.”

TWİTTER’DA TT OLDU

Ünlü çiftin bu akşam hayatlarını birleştiriyor olması sosyal medyada yankı uyandırdı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül sevenler twitter’da çifte #BirÖmürBeraber Neslihan Kadir hashtagi ile destek oldu.