DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Nokia 3310 hangi teknik özelliklere sahip?

Nokia 3310 hangi teknik özelliklere sahip?

Bir döneme damga vurmuş olan Nokia 3310, yenilenmiş modeliyle ön siparişe açıldı. Efsanenin yeni modelinden hangi teknik özellikler bulunuyor? Fiyatı ne kadar olacak? Eski modele göre oldukça hafif 2000’lerin başında piyasaya sürülen orijinal Nokia 3310 modeline oranla daha küçük, hafif ve ince olan yeni model sarı, yeşil ve lacivert gibi renk seçeneklerle birlikte satılacak. Tasarımında ufak

Bir döneme damga vurmuş olan Nokia 3310, yenilenmiş modeliyle ön siparişe açıldı. Efsanenin yeni modelinden hangi teknik özellikler bulunuyor? Fiyatı ne kadar olacak?

Eski modele göre oldukça hafif

2000’lerin başında piyasaya sürülen orijinal Nokia 3310 modeline oranla daha küçük, hafif ve ince olan yeni model sarı, yeşil ve lacivert gibi renk seçeneklerle birlikte satılacak.

Tasarımında ufak değişiklikler yapıldı

Telefonun tasarımında genel anlamda orijinal modele sadık kalındı. Sadece tuş yerleştirmelerinde ufak değişiklikler yapıldı.

2 MP arka kameraya sahip

2.4 inç QVGA ekrana sahip olan telefonla 2 MP kalitesinde fotoğraflar çekmek mümkün. 16 megabayt hafızası bulunan telefonda ayrıca microSD kart desteği de bulunuyor. Opera Mini ile internete bağlanılabiliyor. Büyük bir fenomen olan yılan oyunu da telefonda mevcut.

30 gün beklemede kalabiliyor

Telefonun bataryasının çok iyi olduğu söylenebilir. 30 gün beklemeden kalabilen telefon tam şarjla 22 saatlik konuşma süresi bulunuyor

Nokia 3310’un fiyatı 49 Euro olarak belirlendi

Hollanda’nın online perakende şirketi Belsimpel’in web sitesinde listelenen cihazlar, 49 euro fiyat etiketi ile ön siparişe sunuldu.