DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Nusret’e reklam teklifleri yağıyor! Nusret Gökçe Kimdir?

Nusret’e reklam teklifleri yağıyor! Nusret Gökçe Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Nusret’e reklam teklifleri yağıyor. Kendisine özel tuz atma hareketiyle birlikte ünlenen Nusret Gökçe, dünya markalarından reklam teklifleri alıyor. Nusret Gökçe Kimdir? Nusret’e reklam teklifleri yağıyor! Nusret Gökçe Kimdir? Önce Türkiye’de daha sonra dünyada fenomen haline gelen et ustası Nusret Gökçe, kendisine özel tuz atma hareketiyle sosyal medyada da gündeme oturmayı başardı. Türkiye’nin

Sosyal medya fenomeni Nusret’e reklam teklifleri yağıyor. Kendisine özel tuz atma hareketiyle birlikte ünlenen Nusret Gökçe, dünya markalarından reklam teklifleri alıyor. Nusret Gökçe Kimdir?

Nusret’e reklam teklifleri yağıyor! Nusret Gökçe Kimdir?

Önce Türkiye’de daha sonra dünyada fenomen haline gelen et ustası Nusret Gökçe, kendisine özel tuz atma hareketiyle sosyal medyada da gündeme oturmayı başardı. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışındaki şirketlerden de reklam teklifleri alan Nusret Gökçe’nin videoları herkesi etkilemiş durumda.Özellikle ilgi gören bir marka var ki Porsche, Nusret’i marka yüzü yapmak için teklif gönderdi. Bunun yanı sıra, yeni sezon otomobilleri için tanıtım teklifini kabul ettiği takdirde  firma, görse ve TV reklamlarında Nusret’e yer vereceğini belirtiyor.

Nusret Gökçe Kimdir?

1983 yılında dünyaya gelen Nusret Gökçe, Darıca’da çocukluğunu geçirmiştir. Maddi nedenlerden dolayı 6. sınıfta okulundan ayrılan Nusret, Bostancı’da kasaplar çarşısında işe başlamıştır. Günde 18 saat çalışan Nusret, işe çıraklıkla başlamıştır. Çektiği kredi ile Arjantin’e giden Nusret, bu sektör hakkında fikir edinmeyi amaçlamıştır. Daha sonra New York’ta para almadan çalışan Nusret, yaptığı mönüler ile New York Times’de tanınmıştır.