DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Okullar hangi illerde tatil oldu? / 30 Aralık okullar tatil mi?

Okullar hangi illerde tatil oldu? / 30 Aralık okullar tatil mi?

Okullar hangi illerde tatil oldu? İstanbul, Ankara, Konya, Eskişehir, Bursa, Afyonkarahisar, Kocaeli, 30 aralık okullar tatil mi? İşte ayrıntılar…

Yurdun çeşitli bölgelerinde kötü hava şartları nedeniyle bir çok il ve ilçede eğitimin ertelenmesine karar verildi. Peki okullar hangi illerde tatil oldu? 30 Aralık Cuma günü okullar tatil mi? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Bir çok ilin Valiliği tarafından açıklamalar yapıldı işte 30 Aralık Cuma günü okulların tatil edildiği iller.Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Başta İstanbul, Konya, Ankara, Eskişehir, Bursa olmak üzere  yoğun kar yağışının görüldüğü illerde okullar tatil edildi mi?KOCAELİ –  Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm eğitim merkezlerinde 30 Aralık Cuma günü eğitime ara verilmesi uygun görüldü.Ayrıca Valiliğin yaptığı açıklamaya göre, Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağı belirtildi.Kocaeli Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada da olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm birimlerde eğitime ara verildiği söylendi.SAKARYA –  Sakarya’da okullar tatil edildi mi? Vali Hüseyin Avni Coş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olumsuz hava şartları nedeniyle kentteki ilkokul, ortaokul ve liselerde yarın eğitime bir gün ara verildiğini belirtti.ANKARA – Ankara’da da olumsuz hava şartları nedeniyle bugün tatil edilen okulların yarında tatil olmasına karar verildi.BURSA – Bir çok ilde görülen kötü hava koşulları Bursa’da da hayatı olumsuz etkiledi. Bursa’da okullar tatil edilecek mi? Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklama Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde il ve orta öğretim okullarında 30 Aralık Cuma günü eğitime bir gün ara verilmesi uygun görüldü.UŞAK – Uşak Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, öğrencilerin sağlığı ve güvenliği için il ve ilçeler dahil eğitime bir gün ara verildi.“Uşak Meteoroloji Müdürlüğü’nün Hava Tahmin Raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler değerlendirildiğinde, öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için; İl genelinde ilçeler dâhil temel eğitim (Taşıma Merkezi Okullar), özel eğitim ve ortaöğretim kapsamında taşımalı olarak erişim sağlanan öğrencilere ve birleştirilmiş sınıflı köy okullarının 30 Aralık 2016 Cuma günü 1 (bir) gün süreyle tatil edilmesi kararı alınmıştır. Bunların dışında kalan yerleşim yerlerindeki okullarımızda Eğitim Öğretimin devam etmesine karar verilmiştir”

30 Aralık okullar tatil mi?

MANİSA – Manisa’nın Kula ilçesinde yoğun kar yağışı görüldü. Kula Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle resmi taşımalı eğitime tabi öğrenciler ile Encekler Mahallesi İlk ve Ortaokulu öğrencileri için 1 gün tatil edildiği belirtildi.ÇANKIRI – Çankırı’da olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde eğitime ara verildi.Nevşehir, Burdur ve Mersin’de de 30 Aralık Cuma günü okullar tatil edildi.