DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Olaylı derbinin cezası belli oldu

Olaylı derbinin cezası belli oldu

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off’da Galatatasaray Odeabank – Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sonucunda Galatasaray’ın alacağı ceza belli oldu.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında Abdi İpekçi’de oynanan ve olaylı Galatatasaray Odeabank – Fenerbahçe maçı için sarı-kırmızılı ekibin alacağı ceza belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yarı final serisinde yaşanan olaylar nedeni ile sarı kırmızılı ekibe 1 maç seyircisiz oynama cezası verecek. Abdi ipekçi’de yaşanan olaylar nedeniyle 3 anons yapıldığı için kurallar gereği sarı kırmızılıların sahası kapanacak.

 

Kararın Galatasaray’ın savunması alındıktan sonra yarın açıklanması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi iki yıl önceki final serisinde de 3 anons nedeniyle sarı kırmızılılara ceza verilmiş ve ardından finalin son maçında Galatasaray can güvenliği olmadığı için sahaya çıkmamıştı.
derbi-mac-olayli
Bu karmaşa sırasında Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic’in suratına Sarı-kırmızılı tribünlerde yer alan bir taraftar tükürdü. Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada bu olayı ‘tükürük’ olarak aktarırken,Galatasaray Kulübü ve Anadolu Ajansı olayı ‘ayran’ dökülmesi olarak bildirdi.