Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında Abdi İpekçi’de oynanan ve olaylı Galatatasaray Odeabank – Fenerbahçe maçı için sarı-kırmızılı ekibin alacağı ceza belli oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yarı final serisinde yaşanan olaylar nedeni ile sarı kırmızılı ekibe 1 maç seyircisiz oynama cezası verecek. Abdi ipekçi’de yaşanan olaylar nedeniyle 3 anons yapıldığı için kurallar gereği sarı kırmızılıların sahası kapanacak.

 

Kararın Galatasaray’ın savunması alındıktan sonra yarın açıklanması bekleniyor. Hatırlanacağı gibi iki yıl önceki final serisinde de 3 anons nedeniyle sarı kırmızılılara ceza verilmiş ve ardından finalin son maçında Galatasaray can güvenliği olmadığı için sahaya çıkmamıştı.
derbi-mac-olayli
Bu karmaşa sırasında Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic’in suratına Sarı-kırmızılı tribünlerde yer alan bir taraftar tükürdü. Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada bu olayı ‘tükürük’ olarak aktarırken,Galatasaray Kulübü ve Anadolu Ajansı olayı ‘ayran’ dökülmesi olarak bildirdi.

CEVAP VER

Yorumunuzu giriniz
Lütfen isminizi yazınız