DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ölene Kadar bu hafta yayınlanmayacak! Ölene Kadar neden yok?

Ölene Kadar bu hafta yayınlanmayacak! Ölene Kadar neden yok?

Her hafta ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar bu hafta neden yok? Başrollerini Engin Akyürek, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan’ın ve Fahriye Evcen‘in paylaştığı dizide son bölümle soluklar kesilmişti. Büyük bir sevgiyle izlenen Ölene Kadar bu hafta neden yok? Ölene kadar final mi yapıyor? Ölene Kadar neden yok?Perşembe akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar bu hafta olmayacak. En

Her hafta ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar bu hafta neden yok? Başrollerini Engin Akyürek, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan’ın ve Fahriye Evcen‘in paylaştığı dizide son bölümle soluklar kesilmişti. Büyük bir sevgiyle izlenen Ölene Kadar bu hafta neden yok? Ölene kadar final mi yapıyor? Ölene Kadar neden yok?Perşembe akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar bu hafta olmayacak. En son 7. bölümü yayınlanan Ölene Kadar neden yok?Ölene Kadar bu hafta, Kayserispor ve Fenerbahçe arasında olacak olan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçı 2 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan karşılaşma nedeniyle yayınlanamayacak.Ölene Kadar 8. bölümü 9 Mart Perşembe günü ATV ekranlarında olacak.

Ölene Kadar final mi yapacak? Ölene Kadar ne zaman?

Her hafta Perşembe günleri ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar’dan üzücü haber. Ölene Kadar final mi yapacak? Ölene Kadar ne zaman? Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’in başrollerini üstlendiği dizinin reytingleri kötüye gidiyor. Peki Ölene Kadar 23 Şubat perşembe yeni bölüm olacak mı?

Ölene Kadar final mi yapacak? Ölene Kadar ne zaman?

ATV ekranlarında yayınlanan Ölene Kadar reytinglerin düşmesiyle final yapacak iddiaları duyulmaya başladı. Başrollerini Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Ölene Kadar final mi olacak?