DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Oya Aydoğan’a son veda!

Oya Aydoğan’a son veda!

Boğazına takılan patatesi çıkarmaya çalışırken fenalaşan ardından hemen hastaneye kaldırılan Oya Aydoğan dün hayatını kaybetti. Bugün ise Oya Aydoğan son yolculuğuna uğurlandı
Oya Aydoğan bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. 59 yaşında hayatını kaybeden Oya Aydoğan’a ilk tören Cemal Reşit Rey Salonu’nda yapıldı. Aydoğan’ın tabutunun üstüne karanfiller bırakıldı. Peki Oya Aydoğan’ın cenaze töreninde kimler vardı?
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Oya Aydoğan’ın cenaze töreni Cemal Reşit Rey Salonu’nda başladı. Çok sayıda seveninin ve sanatçı dostunun katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. oğlu Gurur’un annesinin tabutunun başından ayrılmadığı cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı. Peki 59 yaşında hayata gözlerini yuman Oya Aydoğan’ın cenaze törenine kimler katıldı?
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Ünlü sanatçı, şu sıralar Cemal Reşit Rey Salonu’nda düzenlenen anma töreninin ardından Levent Camisi’ne götürülecek. Ünlü oyuncu burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından vasiyet ettiği Ulus Mezarlığı’na defnedilecek.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!KONUŞACAK ÇOK ŞEY VAR AMA…Törende duygularını paylaşan Orhan Gençebay şunları söyledi; Yani konuşacak çok şey var… Herkesi çok sevdiğini bildiğim için, biz de onu çok seviyoruz. Sözü çok uzatmıyorum ve baş sağlığı diliyorum
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!SEVİM EMRE’DEN DUYGUSAL MEKTUPOrhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre ise yakın arkadaşı Oya Aydoğan’a ölmeden önce yazdığı mektubu gözyaşları içinde okudu. İşte Emre’nin yazdığı o duygusal mektup;”Canım Oya’m neden yazıyorum? niye yazıyorum? bilmiyorum.. Çaresizim, üzgünüm. Düşünüyorum da kaç yıldır Oya gibi işledik dostluğumuzu. Kâh güldük güzel günlerde kâh ağladık. Sen hep yanımızdaydın. Vefalıydın, benim can dostumdun.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Bu mektup senin için. İnşallah iyileştiğinde sen de okuyacaksın hayat böyle işte ne olacağını asla bilemiyor insan aslında sevdiklerine duygularını söylemeli hiç bir şeyi ertelememeli ama sen benim seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun değil mi? Benim oy oyum iyileşeceğine canı gönülden inanmak istiyorum bir hafta oldu.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Sen uyuyorsun kötü hiç bir yorumu duymak istemiyorum kulaklarımı tıkadım soran gözlerle doktorların gözünün içine bakıyorum içimden bir ses sabır diyor da kendime soruyorum ben nasılım? Nasıl mıyım bilmiyorum. Canım hem üzgünüm, hem umutluyum hem de çok korkuyorum. Günlerdir dua ediyorum yalvarıyorum Rabb’ime seni ailene yavruna sevdiklerine ve bizlere bağışlasın diye.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Çığlıklarım boğazımda düğümleniyor. Gözyaşlarım içime akıyor. “Karamsarlık korkaklıktır.” diye bir söz duymuştum. Aynı ruh hali içindeyim ama yine de içim umut dolu. Senin adına canım Oya’m. Dost düşman kötü günde belli olur derler. Nasıl dost biriktirmişsin, soğuk hastahane koridorlarında gördüğüm yüzlerce tanıdık tanımadık yüz herkes senden iyi bir haber almak için burada soran gözlerle. Endişeyle bakıyorlar. Çaresiz binlerce gönül dostumun duaları içimi ısıtıyor. Yoğun bakımın önünde oradan gelecek müjdeyi bekliyorum. Senin iyi olman sağlıkla uyanman için Rabbim’den şifa isteyenlerin nefeslerini Rabbim’e seslenişlerini duyuyorum. İnşallah o güzel gözlerindeki sevinç gözyaşlarıyla bize doğru koştuğunu göreceğim. Sen yeter ki hayata sımsıkı sarıl.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Bırakma seninle yine dertlerimizi mutluluklarımızı paylaşacağız ve sen bana yine ‘Sevimişkom’ diyeceksin. Eksik kalan yanım tamamlanacak ve biz yine hep birlikte yürüyeceğiz. Bu hayat yolunu acıları geride bırakıp unutarak..”
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!HALİL ERGÜN’ÜN GÖZYAŞLARIHalil Ergün de törende yaptığı kısa konuşmada “Bana en çok şefkat gösteren arkadaşım Oya idi” dedi. Gözyaşları içerisinde konuşması tamamlayan Ergün ” Onu çok özleyeceğim” dedi.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Anma törenine katılamayan Bülent Ersoy, cami avlusunda bol bol yakın dostu için dua okudu
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
ANNEM HERKESE YARDIM EDERDİAnnemi seven destek veren herkese teşekkür ederim. Ne mutlu bana ki bu kadar seveni var, bu kadar güzel kalpli bir anneye sahibim.O hayatımda gördüğüm en iyi kalpli insandı. Annem olduğu için söylemiyorum, tanıdığı tanımadığı herkese ön yargısız bakan bir insandı. Elinde olsa herkese yardım ederdi.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!O kadar iyi kalpli bir insandı ki ona layık olmak istiyorum. Onun hakkını ödeyebilir miyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım. Mekanı cennet olsun herkese çok teşekkür ediyorum.
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!
Oya Aydoğan'ın cenaze töreni kimler vardı detaya dikkat!