DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aort damarı yırtılan Oya Aydoğan’dan haber var

Aort damarı yırtılan Oya Aydoğan’dan haber var

Boğazına takılan patatesi çıkarmaya çalışırken aort damarı yırtılan 12 saat ameliyatta kalan Oya Aydoğan’dan yeni haber var.
Oya Aydoğan’ın sağlık durumu ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Boğazına takılan patatesi çıkartmaya çalışırken aort damarı yırtılan Oya Aydoğan’dan sevindiren haber geldi. Kanaması durdurulan ve tansiyonu normale döndürülen Oya Aydoğan’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Yakın dostları destek için ünlü sanatçının tedavi gördüğü hastaneye gelmeye devam ediyor.
Oya Aydoğan’ın sağlık durumu ile ilgili sevindirici bir haber geldi. Doktorlar tarafından uyutulan Oya Aydoğan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kanaması durdurularak, tansiyonu normale döndürülen Aydoğan’ın yarın uyandırılacağı belirtildi

“SONUÇLARIN İYİYE GİTTİĞİNİ DUYDUK, SEVİNDİK”

Birçok ünlü isim, yakın arkadaşları Oya Aydoğan’ı ziyaret için hastaneye geldi. Ünlü sinema oyuncusu Ahu Tuğba, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Çok değerli doktorları var. Her şeyin çok iyi olacağına inanıyorum. İçim parçalanıyor, Allah aşkına. Kendisini görme imkanımız yok. Oğluyla konuşmaz olur muyum, yavrum o benim. Küçücüktü o, maşallah o iyi. Allah onu nazardan korusun, annesini ona bağışlasın. Doktorlarına güveniyoruz, inanıyorum yani. Bazı sonuçların iyiye gittiğini duyduk, çok sevindik. Ben iyi değilim, bunlar çok hassas konular, evvela Allah sonra da doktorlara, ondan sonra da Allah onu oğluna bağışlasın” dedi.
oya aydogan

“YARIN UYANDIRMAYI DÜŞÜNÜYORLAR”

Sinema oyuncusu Teoman Ayık, her gün burada olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Oya Aydoğan çok iyi bir sanatçı arkadaşımız, gerçekten üzgünüz. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre kendisini uyutuyorlar ama tansiyonu normale dönmüş, kanama durdurulmuş. İnşallah iyi olacak. Aslında sadece Gurur içeriye girebiliyor. Gurur’un dediği ise şu; annesinin kulağına fısıldıyormuş. Kulağına fısıldaması ile herhalde moral buluyor, hissediyor demek ki, bunun neticesinde tepki almış. En azından kanama durdurulmuş. Kesin olmamakla birlikte yarın uyandırmayı düşünüyorlar.”