DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Paris’te terör saldırısı : Uçuşlar iptal edildi

Paris’te terör saldırısı : Uçuşlar iptal edildi

Fransa’nın başkenti Paris’te terör saldırısı tüm vatandaşların yüreğini ağızına getirdi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Fransa’nın başkenti Orly Havalimanı’nda bu sabah hareketli dakikalar yaşandı. Saat 08.30 civarlarında bir saldırgan havalimanı etrafında devriye gezen askerlerin silahını alıp kaçtı. Güvenlik güçleri hemen saldırganın peşine düştü. Saldırgan ise aldığı silahla birlikte bir mağazaya saklandı. Saldırgan düzenlenen operasyon ile saklandığı

Fransa’nın başkenti Paris’te terör saldırısı tüm vatandaşların yüreğini ağızına getirdi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti.

Fransa’nın başkenti Orly Havalimanı’nda bu sabah hareketli dakikalar yaşandı. Saat 08.30 civarlarında bir saldırgan havalimanı etrafında devriye gezen askerlerin silahını alıp kaçtı. Güvenlik güçleri hemen saldırganın peşine düştü. Saldırgan ise aldığı silahla birlikte bir mağazaya saklandı. Saldırgan düzenlenen operasyon ile saklandığı yerde etkisiz hale getirildi.

Paris’te terör saldırısı : Uçuşlar iptal edildi

Orly Havalimanı’nda meydana gelen saldırının hemen ardından olay yerine özel birlikler sevk edildi. Güvenlik güçleri olası bir saldırıyı önlemek için arama çalışmaları başlattı. İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Pierre-Henry Brandet, “Bir kişi, havalimanında devriye gezen askerlerden birinin silahını alıp alanda bulunan bir mağazaya saklandı. Düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.” dedi. İçişleri Bakanı Bruno Le Roux’nun da olay yerine gitmek için yola çıktığı belirtildi. Olayda saldırgan dışında kimsenin ölmediği açıklandı.

Paris'te terör saldırısı

Havalimanına bomba imha ekipleri gönderilirken çevrede operasyonlar düzenlendi. Orly Havalimanı ve çevresine sefer yapan metro ve banliyö trenleri de durduruldu. Fransa Emniyeti ve Paris Havalimanı Yönetimi de vatandaşlarına önemli bir uyarıda bulundu. Twitter’dan yayınlanan uyarıda  “Havalimanında operasyonun devam ettiğini, havalimanı bölgesinden uzak durulması gerektiğini” belirttiler.