DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Paris’te terör alarmı verildi: 1 kişi hayatını kaybetti

Paris’te terör alarmı verildi: 1 kişi hayatını kaybetti

Fransa’nın başkenti olan Paris’teki Orly Havalimanı’nda etrafta bulunan polisin silahını almak isteyen bir kişi güvenlik güçleri tarafından vuruldu. Olay yerinde terör alarmı verilirken tüm uçuşlar iptal edildi. Paris’te terör alarmı verildi: 1 kişi hayatını kaybetti Devriye sırasında olan askerlerden birinin silahını alan kişi vakit kaybetmeden alanda bulunan bir mağazaya saklandı. O sırada düzenlenen operasyonda kişi

Fransa’nın başkenti olan Paris’teki Orly Havalimanı’nda etrafta bulunan polisin silahını almak isteyen bir kişi güvenlik güçleri tarafından vuruldu. Olay yerinde terör alarmı verilirken tüm uçuşlar iptal edildi.

Paris’te terör alarmı verildi: 1 kişi hayatını kaybetti

Devriye sırasında olan askerlerden birinin silahını alan kişi vakit kaybetmeden alanda bulunan bir mağazaya saklandı. O sırada düzenlenen operasyonda kişi etkisiz hale getirildi.

Havalimanında aramalar başlatıldı ve olay yerine özel birlikler sevkedildi. Saldırganın etkisiz haline getirilmesiyle hayatını kaybettiğini açıklayan İçişleri Bakanı Bruno Le Roux, başka ölü ve yaralının bulunmadığını dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Pierre-Henry Brandet, “Bir kişi, havalimanında devriye gezen askerlerden birinin silahını alıp alanda bulunan bir mağazaya saklandı. Düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.” dedi.

Fransa Emniyeti ve Paris Havalimanı Yönetimi  ise, “Havalimanında operasyonun devam ettiğini, havalimanı bölgesinden uzak durulması gerektiğini” kaydettiler