DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Patrondan çalışanlarına eşi görülmemiş hediyeler

Patrondan çalışanlarına eşi görülmemiş hediyeler

Hindistanlı milyarder işadamı bu yaptığıyla çalışanlarının gönüllerini mest etti. Çalışanları böyle bir patronları oldukları için çok şanslı.\r\n\r\n

Hindistanlı milyarder işadamı bu yaptığıyla çalışanlarının gönüllerini mest etti. Çalışanları böyle bir patronları oldukları için çok şanslı.Hindistan’da yaşayan bir mücevher milyarderi olan işadamı Savji Dholakia, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı. Savji Dholakia, yüksek performans gösteren tüm çalışanlarına ağızları açıkta bırakacak hediyeler aldı. Çalışanlar ise bu durum karşısında şaşkına döndüler. İş adamı Savji Dholakia, çalışanlarına 400 daire ve 1260 otomobil hediye etti.

Patrondan çalışanlarına 400 daire ve 1260 otomobil

patrondan-calisanlarina-esi-gorulmemis-hediyeler-1Mücevher milyarderi ünlü iş adamı Savji Dholakia, tam 5 bin 500 çalışanından 1716’sını yüksek performans gösterdiği için otomobil ve dairelerle sevince boğdu. 1716 çalışan patronlarının verdiği otomobil ve dairelerin sahibi oldu. Patronun hediye ettiği 400 daire ve 1260 otomobilin toplam fiyatı 7,5 milyon doları buldu. Hare Krishna Exports isimli şirketin sahibi Savji Dholakia, tam 75 ülkeye elmas ihracatı yapıyor.Mücevher kralı iş adamının ilk defa yaptığı bir olay da değildi bu. Savji Dholakia, bundan 4 yıl önce de yine aynı şekilde çalışanlarına 491 otomobil ve 207 daire hediye etmişti.