DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Pazartesi günü İstanbul’da okullar tatil edildi | 9 Ocak 2017

Pazartesi günü İstanbul’da okullar tatil edildi | 9 Ocak 2017

İstanbul’da Pazartesi günü okullar tatil edildi mi? Kar yağışı kaç gün daha devam edecek? İstanbul Valisi Vasip Şahin okulların tatil edilip edilmeyeceğini açıkladı. İstanbul’da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı sonrası herkes okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyordu. Meteoroloji İstanbullulara bugün ve yarın şiddetli yağış uyarısı yapınca herkesin beklediği açıklama Valilikten geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, 9

İstanbul’da Pazartesi günü okullar tatil edildi mi? Kar yağışı kaç gün daha devam edecek? İstanbul Valisi Vasip Şahin okulların tatil edilip edilmeyeceğini açıkladı.

İstanbul’da hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı sonrası herkes okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyordu. Meteoroloji İstanbullulara bugün ve yarın şiddetli yağış uyarısı yapınca herkesin beklediği açıklama Valilikten geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, 9 Ocak Pazartesi günü İstanbul genelinde tüm okulların 1 günlük tatil edildiğini duyurdu.Haftanın ilerleyen günlerinde İstanbul’da okulların tatil edilip edilmeyeceği ilerleyen günlerde belli olacak. Gelişmeleri ilkelihaber’den takip etmeye devam edin.İşte İstanbul Valisi Vasip Şahin’in sosyal medyadan yaptığı açıklama;“Kar yağışının neticesinde kar birikintileri, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında yol açacağı olumsuz etkiler göz önüne alınarak, herhangi bir sıkıntı veya mağduriyetle karşılaşılmaması için tedbir amacıyla tüm resmi ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde, gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, rehberlik araştırma ve halk eğitim merkezlerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür.”