DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Pijamalı Adamlar, Almanya’yı tımarhaneye çevirecek

Pijamalı Adamlar, Almanya’yı tımarhaneye çevirecek

Kim akıllı kim deli? Ya da kim delirmeye meyilli?  Birinci soruya cevap bulmak çokları için zor değil. Bir tımarhane bulup işte bunlar deli demek kolay. Fakat ikinci soruya gelince cevap vermek zor. Kim bilir belki de yaşadığımız hayat şartlarında hepimiz oynatmaya namzediz.Hayat gailesi içerisinde bazen delirmeye ramak kalan anlarımızı veya deliden farksız davrandığımız zamanları fark

Kim akıllı kim deli? Ya da kim delirmeye meyilli?  Birinci soruya cevap bulmak çokları için zor değil. Bir tımarhane bulup işte bunlar deli demek kolay. Fakat ikinci soruya gelince cevap vermek zor. Kim bilir belki de yaşadığımız hayat şartlarında hepimiz oynatmaya namzediz.Hayat gailesi içerisinde bazen delirmeye ramak kalan anlarımızı veya deliden farksız davrandığımız zamanları fark etmeyebiliyoruz. İşte Pijamalı Adamlar bu farkındalığı göstermek için İstanbul Medyan Sahnesi’nin oyuncuları ile bu defa Berlin’e geliyor.

KADRODA SEKSENLER’İN OYUNCULARI DA VAR

Kadro ise oldukça güçlü.Özellikle Seksenler dizisinden tanıdığımız başarılı karakter oyuncuları Necmi Yapıcı (Kahveci Mesut), Hacı Ali Konuk (Bekçi Bekir), Kemal Kuruçay (Seyfi), Faruk Sofuoğlu (Kasap Bahtiyar), Ceyhun Fersoy (Şahin) başarılı oyunları ile göz dolduruyor.https://www.youtube.com/watch?v=Ft9wObGekYw

İÇERDEKİLER İLE DIŞARDAKİLER ARASINDAKİ FARK BİR ÇİZGİ KADAR

Pijamalı Adamlar akıl hastanesinde geçen müzikli iki perdelik bir oyun. Ancak oyundan anlaşıldığına göre aslında  dışarısı da içeriden farksız.Tımarhanedeki bu delilerin yaşadığı aşklar, söylediği yalanlar, siyasete olan bakışları, hayat kavgası karşısındaki dirençleri ile dışardaki insanlardan pek farklı değiller.Bu kabare oyununu tiyatrocu Necmi Yapıcı yazıp yönetiyor. Kadroda Seksenler’in oyuncularının yanı sıra yine Necmi Yapıcı, Ufuk Yapıcı, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür var.Oyun esnasında oyuncuların yer yer izleycilerin arasına karışarak diyalog kurdukları biliniyor.

OYUN, TİYATROM’DA SAHNE ALIYOR

Oyun, 5 Mart günü Berlin’de Alte Jakobstrasse 12’deki Tiyatrom adlı tiyatro salonunda saat 18:30’da sahneye konacak. Tiyatroya giriş saat 18:00’den itibaren mümkün olacak. Biletleri 0177/4775860 ve 0177 55 13 882 nolu telefonları arayarak temin etmek mümkün.