DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
RAM canavarı Chrome’a, Google’dan yeni güncelleme

RAM canavarı Chrome’a, Google’dan yeni güncelleme

Sık kullanılan internet tarayıcıları arasında ‘en hızlı internet tarayıcısı’ olma ünvanına sahip olan ‘Google Chrome’a yeni güncelleme geliyor.Agresif RAM kullanımı ile kullanıcılarını rahatsız eden  Chrome’a Google, defalarca güncelleme yapsa da sorunu ortadan kaldıramamıştı.Gündeme gelen son haberlere göre Google, Chrome’a yapacağı yeni güncellemeyle RAM tüketimi sorununu ortadan kaldıracağı yönünde. GOOGLE CHROME RAM TÜKETİMİ NASIL ORTADAN KALKACAK?

Sık kullanılan internet tarayıcıları arasında ‘en hızlı internet tarayıcısı’ olma ünvanına sahip olan ‘Google Chrome’a yeni güncelleme geliyor.Agresif RAM kullanımı ile kullanıcılarını rahatsız eden  Chrome’a Google, defalarca güncelleme yapsa da sorunu ortadan kaldıramamıştı.Gündeme gelen son haberlere göre Google, Chrome’a yapacağı yeni güncellemeyle RAM tüketimi sorununu ortadan kaldıracağı yönünde.

GOOGLE CHROME RAM TÜKETİMİ NASIL ORTADAN KALKACAK?

ram-canavari-chromea-googledan-yeni-guncelleme_Google Chrome gelen 55. güncelleme sayesinde, JavaScript motorunun yeni sürümü aktif edilecek. Gelecek güncellemeyle yapılan testlerde Google, RAM tüketimi %50 daha aza indirdi.Hala üzerinde çalışmaların devam ettiği öğrenilen güncellemenin 2016’nın aralık ayında yayınlanacağı öğrenildi.Güncelleme, Windows, MacOS ve Linux işletim sistemlerinde kullanılabilecek.

Hızlı ve ücretsiz Web tarayıcısı Google Chrome‘yi bu linkten indirebilirsiniz.

ram-canavari-chromea-googledan-yeni-guncelleme