DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ramazan Bayramı’nda havalar sıcak mı olacak?

Ramazan Bayramı’nda havalar sıcak mı olacak?

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine geldik, peki Ramazan bayramı süresince havalar nasıl olacak? Ramazan Bayram’ında havalar sıcak mı?

11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine geldik, peki Ramazan bayramı süresince havalar nasıl olacak? Ramazan Bayram’ında havalar sıcak mı?2016 yılının Ramazan Bayramı tarihi ise 5 temmuz 2016’ya denk geliyor. 5 temmuz 2016’dan başlayan tatil 7 temmuz 2016 tarihine kadar devam ediyor. 3 gün süren tatil sürecinin 9 güne tamamlanması beklenirken ilk resmi açıklama geldi.

Bayram tatili 9 güne yükseldi

Başbakan Binali Yıldırım’dan tatilin kaç gün olacağına dair ilk açıklama geldi. Binali Yıldırım, 4 temmuz 2016’ya denk gelen arefe gününün yarım gün tatil olacağını açıkladı. 7 temmuz perşembeye denk gelince kamu kurum ve kuruluşları için 8 temmuz cuma gününü de Ramazan Bayramı tatiline ekledi.

2016 yılının Ramazan Bayramı tarihi

6  HAZİRAN 2016 PAZARTESİ GÜNÜ RAMAZAN’IN BAŞLANGICI4 TEMMUZ 2016 PAZARTESİ RAMAZAN BAYRAMI AREFESİ5 TEMMUZ 2016 SALI GÜNÜ RAMAZAN BAYRAMI- 1.Gün6 TEMMUZ 201 ÇARŞAMBA RAMAZAN BAYRAMI- 2.Gün7 TEMMUZ 2015 PERŞEMBE RAMAZAN BAYRAMI-3.Gün

Bayram’da havalar nasıl olacak?

hava-durumu9 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatilinde hava durumunun nasıl olacağı merak konusu. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, konuyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Veysel Eroğlu, 9 gün boyunca hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyir göstereceğini açıkladı. Kuzeydoğu kesiminde ise sağanacak yağış bekleniyor. Veysel Eroğlu bayramda hava nasıl olacak sorularına yaptığı yazılı açıklama ile noktayı koydu.Veysel Eroğlu, “Yurdumuzun kuzeydoğu kesimlerinde özellikle Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin civarının bayram tatili süresince zaman zaman kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yurdun iç, güney ve batı kesimlerinin ise genel olarak parçalı ve az bulutlu geçmesini bekliyoruz.” dedi. Sel felaketine karşı “Özellikle Doğu Karadeniz’de beklenen yağışlarda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililer ve vatandaşlarımız dikkatli ve tedbirli olmalılar. Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan meteorolojik tahmin ve uyarıların takip edilmesi can ve mal emniyeti açısından önem arz ediyor.”değerlendirmesi yaptı.

İşte hava tahminleri

3 Temmuz Pazar günü: Ülkenin kuzey kesimi parçalı ve yer yer çok bulutlu (Marmara’nın doğusu, Karadeniz bölgesi ve Doğu Anadolu’) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.4 Temmuz Pazartesi günü: Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu5 Temmuz Salı günü:  Ülkenin kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutluMarmara’nın doğusu, Karadeniz kıyı illeri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.6 Temmuz Çarşamba günü: Bayramın ilk günü olduğu gibi ikinci günü de ülkenin doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutluBayramın son günü ve diğer tatil günlerinin ise mevsim normallerinde olduğu açıklandı.