DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Recep İvedik 5, yarın Türkiye ile birlikte Avrupa sinemalarında

Recep İvedik 5, yarın Türkiye ile birlikte Avrupa sinemalarında

Recep İvedik 5, yarından itibaren Türkiye ile birlikte Avrupa’da da gösterime girecek. Başrolünü Şahan Gökbakar’ın oynadığı İvedik serisinin beşinci filmi olan Recep İvedik 5 fragmanda yer alan bir sahneden dolayı daha gösterime girmeden tartışma konusu olmuştu. Filmin bu serisinin de diğerlerinde olduğu gibi gişe rekorları kıracağını kestirmek güç değil. RECEP İVEDİK MACERASI ATLETLERLE DEVAM EDİYOR

Recep İvedik 5, yarından itibaren Türkiye ile birlikte Avrupa’da da gösterime girecek. Başrolünü Şahan Gökbakar’ın oynadığı İvedik serisinin beşinci filmi olan Recep İvedik 5 fragmanda yer alan bir sahneden dolayı daha gösterime girmeden tartışma konusu olmuştu. Filmin bu serisinin de diğerlerinde olduğu gibi gişe rekorları kıracağını kestirmek güç değil.

RECEP İVEDİK MACERASI ATLETLERLE DEVAM EDİYOR

Filmde Recep İvedik’in en iyi arkadaşı otobüs şoförüdür ve önemli bir görevi yerine getiremeden sürpriz bir şekilde ölür. Bunun üzerine Recep İcedik onun yerine geçer ve şoför olarak Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak olan milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmek üzere kolları sıvar. Ne var ki, bazı atletler yedikleri yemekten dolayı zehirlendikleri için yolculuğa çıkamazlar. Sebebi ise yine klasik bir Recep İvedik sakarlığıdır. Filmin kahramanı yemeğin içine motor yağı katmıştır. Hasta sporcular hastanede de iyileşemezler ve kafile oyundan çekilmek zorunda kalır.Fakat İvedik bu oyuna başlamadan yenilmeyi sevmediği için kendini kafile başkanı olarak atar ve etrafına toplaığı kamyncularla yedek takım kurar.  Şimdi sıra her ne pahasına olursa olsun yarışı kazanmaktır.

SERİNİN HER BİR FİLMİ AVRUPA’DA DA BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Filmin yönetmenliği Togan Gökbakar üstlenmiş. Başrollerde Şahan Gökbakar’a eşlik eden isimler ise Orkan Varan ile Deniz Ceylan. Filmin senaryosu da yine Şahan Gökbakar’a ait.Recep İvedik serisinin ilk filmi 2008 yılında gösterime girmiş, büyük ilgi görünce 2009, 2010 ve 2014 yıllarında devamı gelmişti. Serinin bütün filmleri Türkiye’de olduğu kadar Avrupa’da da büyük bir ilgi ile karşılaşmıştı.

FİLM LONS-LE-SAUNIER DE OYNATILMAYACAK

Recep İvedik’in Avrupa’da oynatılmayacağı tek yer ise Fransa’nın doğusunda yer alan Lons-Le-Saunier. Filmin belediyeye ait halk kültür merkezinde gösterimi ‘Erdoğan ve Osmanlı propagandası’na yer verdiği gerekçesiyle gösterimine izin verilmediği öğenildi.

BAŞKENT BERLİN’DE BİR GÜNDE AYNI SİNEMADA ON GÖSTERİM

Film Almanya’nın başkenti Berlin’de yarın Cineplex Neukölln sinemasında arka arkaya altı kez gösterime girecek. Hatta cumartesi günü gösterim sayısı ona çıkacak. Hafta boyunca gösterim saatlerinin ne zaman olduğunu şu adresten öğrenmek mümkün: http://www.cineplex.de/programm/berlin-neukoelln/Cinestar Treptower Park sineması ise cumartesi gününe kadar filmi günde dört kez gösterime sunacak. Haftalık gösterim programını ve saatlerini şu adresten öğrenmek mümkün: http://www.cinestar.de/de/kino/berlin-cinestar-treptower-park/kinoprogramm/recep-ivedik-5Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wedding semtinde de bol gösterimli bir hafta var. Cineplex Alhambra yarın arka arkaya yedi gösterimle startı veriyor. Cumartesi günü bu sayı sekize çıkıyor. Programı gün gün öğrenmek isteyenler şu adresten ulaşabilir: http://www.cineplex.de/programm/berlin-alhambra/