DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Reina saldırganı Hollanda’da mı?

Reina saldırganı Hollanda’da mı?

Yılbaşı gecesi Reina’yı kana bulayan teröristin Hollanda’da bulunan bir alışveriş merkezinde görüldüğü iddiası ‘Reina saldırganı Hollanda’da mı?’ sorusunu akıllara getirdi.\r\n\r\n

Yılbaşı gecesi Reina’yı kana bulayan teröristin Hollanda’da bulunan bir alışveriş merkezinde görüldüğü iddiası ‘Reina saldırganı Hollanda’da mı?’ sorusunu akıllara getirdi.2017’nin gelişi tüm dünyada coşku ile kutlanması beklenirken daha ilk dakikalarında gelen haberler moralleri alt üst etti. İstanbul’un en ünlü mekanlarından biri olan Reina’ya yılbaşını kutlamak için giden vatandaşlar büyük bir facia yaşadı. Gece kulübüne Noel Baba kıyafetleri ile saldıran DAEŞ’li terörist 40 yakın kişiyi uzun namlulu silahı ile tarayarak öldürdü. Saldırının hemen ardından ortalıktan kaybolan saldırgan için arama çalışmaları başlatıldı. Heryeri didik didik arayan ve geniş çaplı arama çalışmalarını sürdüren polis gelen her ihtimalleri değerlendiriyor. Son gelen iddia da ise saldırganın bir alışveriş merkezinde görüldüğü şeklinde oldu.

Reina saldırganı Hollanda’da mı?

Polise Hollanda’nın Veenendaal kentinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde saldırganın görüldüğü hakkında bir ihbar geldi. Gelen bu önemli ihbarın hemen ardından harekete geçen Hollanda polisi alışveriş merkezine operasyon düzenledi. Helikopter eşliğinde yapılan operasyonda güzel bir sonuca varılamadı. Alışveriş merkezinin bütün çıkış kapılarında bekleyen çelik yelekli polisler, ihbarda bulunan şahsı hemen gözaltına aldı. Fakat yapılan kimlik tespitinde gözaltına alınan şahsın, Reina saldırganı olmadığı ortaya çıktı. Ve gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı. İşte o saldırı ile ilgili tüm detaylar…

İstanbul’da TERÖR SALDIRISI

İstanbul’da TERÖR SALDIRISIYeni yılın ilk saatlerinde gelen saldırı haberi gündeme bomba gibi düştü. İstanbul’un ünlü gece kulüplerinden biri olan Reina’ya silahlı saldırı düzenlendi.İstanbul’un tarihi kentlerinden biri olan Ortaköy’de faaliyet gösteren ünlü gece kulübü Reina silahlı saldırının hedefi oldu. 2017’nin ilk saatlerinde Noel Baba kılığında gece kulübüne giren 2 saldırgan etrafa ateş açtı. Uzun namlulu silahlarla gece kulübünü taradılar. Reina’ya düzenlenen saldırıda 39 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda da yaralıların olduğu ve onların da hemen en yakın hastanelere kaldırıldığı açıklandı. Olay yerine 50’nin üzerinde ambulans gönderilirken, polis ise bölgede geniş çaplı arama başlattı.

İSTANBUL’DAKİ GECE KULÜBÜ REİNA’YA SALDIRI

Ünlü gece kulübü Reina’ya hedef alan teröristler olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ise bölgede geniş çaplı operasyon düzenledi. Ve çalışmaların hala devam ettiği açıklandı. Taksiden inen Noel Baba kılığındaki saldırganlar çantasından çıkardığı uzun namlulu silahlarla kapının önündeki güvenlik görevlilerini vurduktan sonra içeri daldılar. Yeni yılı kutlamak için mekana giden vatandaşların üzerine ateş açtılar. Saldırıda 39 kişi hayatını kaybetti. Ve 65 kişinin de yaralandığını bunlardan 4’ünün durumununda ağır olduğu açıklandı.