DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rising Star Türkiye’de skandal “Memeleri kadraja alalım”

Rising Star Türkiye’de skandal “Memeleri kadraja alalım”

Tv8’de yayınlanan Rising Star Türkiye’nin ikinci bölümünde rejinin sesini canlı yayına vermesiyle büyük skandal patlak verdi.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Rising Star ses yarışmasının 2. bölümünde skandal bir olay yaşandı. Yarışmanın juri koltuğunda Mustafa-Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül yer alıyor.Programın canlı yayınlanan ikinci bölümünde Özgül Yaman Soyuak isimli yarışmacının şarkı söylediği anda canlı yayına yanlışlıkla rejinin sesi aktarıldı.Rejinin “Hocam memeleri alalım. Kadraja memeleri alalım.” dediği duyuluyor.Sosyal medyayı sallayan olaya binlerce tepki yorumu geldi.

İşte onlardan bazıları;

*çomarlara istediğini veriyor ki sms göndersin, meme görsün gözü gönlü açılsın.
*Kadraja memeleri alalım eski bir halk türküsü. Kavuşuyor memeler diye gider.*#RisingStar “kadraja memeleri alalım” dedi canlı yayında yüzünü görmediğim bi zaatı muhallebi, bildiğin kaydettim.prime timedayız öküz!*Memeleri kadraja alalım diye biseymi duydum yoksa kulagim mi sürçtü acaba.*rejinin hatası zaten kadraja alalım diyor göstermek istiyoe zaten memeleri 😀*Kadraja memeleri alalım. Bu sene iyi rezalet yaptı yalnız. O değil de iyi rezalet yaptı.*Kadraja memeleri alalım. Motto olacak söz söylemiş adam asdhkasjkdas.
*vay be..bu sene yaşanan tüm olaylar, acun’a komplo kurulduğu hissi veriyor..survivor dahil bir çok programda skandallar yaşadı herif bu sene resmen.şeyma subaşı’nın snapchat paylaşımı da dahil olmak üzere. bir çok bilinmemesi gereken şey basına veya sosyal medyaya sızdırıldı.“memelere zoom” nedir arkadaş?büyük skandal.
*tv8’in tutmayacak şarkı yarışmasında izleyicileri abazanlaştırmak için abazan yönetimin kurduğu cümle. ulan neyse abarttım yine. ulan metrisli acun abimin kanalı ne olacak ki !
*birey olarak hepimizin kafamızı dinleme ve boş boş şeylerle uğraşma hakkımız var topluma yayılınca durum