DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rogue One: A Star Wars Story’in son fragmanı yayınlandı

Rogue One: A Star Wars Story’in son fragmanı yayınlandı

Tüm dünyanın merakla beklediği film Rogue One: A Star Wars Story’in son fragmanı yayınlandı. Rogue One: A Star Wars Story ne zaman çıkacak? İşte tüm sorularınızın yanıtı…

Tüm dünyanın merakla beklediği film Rogue One: A Star Wars Story’in son fragmanı yayınlandı. Rogue One: A Star Wars Story ne zaman çıkacak? İşte tüm sorularınızın yanıtı…

Rogue One: A Star Wars Story 1. fragman!

İlk uzay dizisi olarak bilinen Star Wars’ın konusunun dışında olan Rogue One: A Star Wars Story’in bir fragmanı daha yayınladı. Galakside gerçekleşen savaş konuları ele alan Star Wars son filmini izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor.  Rogue One: A Star Wars Story önceden yayınladığı fragman ile Star Wars hayranları arasında büyük merak uyandırmıştı. Ve yapım şirketi son olarak Star Wars hayranlarını daha da heyecanladıracak yeni fragman yayınladı.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY’NİN ANA KONUSU NE?

Bu yıl sonu vizyona girmeye hazırlanan Rogue One: A Star Wars Story’inin ana konusu nedir? Filmin kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Rogue One: A Star Wars Story hangi tarihte vizyona girecek?

Rogue One: A Star Wars Story’in oyuncu kadrosu;

Forest WhitakerDonnie YenMads MikkelsenFelicity JonesDiego Luna

Konusu;

Ünlü isim Gareth Edwards’ın yönetmenliğini yaptığı filmin başrol oyuncusu  Felicity Jones’tir. Rogue One: A Star Wars Story,  Felicity Jones ve isyancı bir grubun Ölüm Yıldızı’nı çalmak için yaptıkları güçbirliğini anlatıyor. Yani izleyeceğimiz bölüm 1977 yılında yapılan Yıldız Savaşları: Bölüm IV’ten öncesini konu alacak. Bu bölümde ise Darth Vader geri dönüyor.darth-vaderSon fragmanı yayınlanan film 16 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek. Fragmanları bile büyük ilgi ve hayranlıkla beklenen filmin gişe rekorları kıracağı tahmin ediliyor.

Rogue One: A Star Wars Story 2. fragman!