DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Roksan Kunter’e Şok Şantaj!

Roksan Kunter’e Şok Şantaj!

Ünlü basketbolcu Erman Kunter’in kızı sunucu Roksan Kunter’e hacker şoku. Telefonunu hackleyen hackerler, fotoğraflar karşılığında 10 milyon lira talep etti.

2.Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunu ünlü sunucu Roksan Kunter’in başı hacker’larla dertte. Cep telefonu ve tabletindeki özel video ve fotoğrafları ele geçirilen Kunter olayın ardından soluğu savcılıkta aldı.

Hanedan torunu olan ünlü sunucu Kunter’i hackerlar “10 milyon lira vermezsen özel fotoğraflarını yayarız” diye tehdit etti. Kunter’e kurulan bu kumpas hackerlık sorununu tekrar gündeme getirdi.
erman-roksan-kntr
E-POSTA İLE TUZAK
Efsane isim Milli basketçi Erman Kunter’in sunucu kızı Roksan Kunter e-posta kutusuna gelen bir maili açınca hacker’ların eline düştü. Kunter’in cep telefonu ve tabletindeki tüm özel fotoğraf ve videoları ele geçirildi.
‘EVLİ VE ÇOCUKLU BİRİYİM’
‘Eğer bize 10 milyon lira vermezsen tüm video ve fotoğraflarını sosyal medyada yayarız’ diye tehdit alan Kunter soluğu savcılıkta aldı. “Şantaja uğradım. Ben evli, çocuklu, sakin yaşayan biriyim. Mağdurum” diyerek şikayetçi oldu.
Roksan Kunter, 2. Abdülhamit’in torunlarından Osman Nami Osmanoğlu’nun torunu. Babası ise ünlü basketbolcu Erman Kunter.