DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rus liderden bomba Erdoğan yorumu!

Rus liderden bomba Erdoğan yorumu!

Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovksi’nden bomba Recep Tayyip Erdoğan yorumu geldi. Darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.\r\n\r\n

Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovksi’nden bomba Recep Tayyip Erdoğan yorumu geldi. Darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovksi, 15 temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimine ilişkin “Amerikalılar küstah bir darbeyle Erdoğan’ı devirmeye çalıştı.” şeklinde bomba bir yorum yaptı. Duma’da yöneltilen sorularını yanıtlayan Rus lider Jirinovski, Rusya veTürkiye’nin Batı ile ilişkilerinde bazı zorluklar yaşadığını belirtti. Fakat Moskova ve Ankara yakınlaşmasının Rusya-Türkiye’yi güçlü bir hale getireceğini ifade etti. Vladimir Jirinovski, “Baktığınızda her alanda artılar var, tek bir eksi bile görmüyorum.” dedi.

ABD, ERDOĞAN’I DEVİRMEYE ÇALIŞTI

jirinovksiRusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovksi, FETÖ terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin arkasında ABD’nin olduğunu iddia etti. Ve Vladimir Jirinovksi, Amerikalılar bir kez daha Türkiye’yi kendi çizgisine çekmeye çalıştı. Türk halkının çıkarları doğrultusunda kendi bağımsız politik çizgisine sahip olduğu için (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini) devirmeye çalıştılar. Onlar, Türkiye’nin Amerikancı bir çizgide olmasını istiyor.” dedi.Vladimir Jirinovksi, Erdoğan için “Amerikalılar küstah bir darbeyle Erdoğan’ı devirmeye çalıştı. Daha önceki 4 darbede böyle olmuştu. Ancak beşinci başarılı olamadı çünkü Erdoğan güçlü bir lider.” şeklindeki ifadeleri kullandı.