DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rusya’da köpeklere Facebook açılacak

Rusya’da köpeklere Facebook açılacak

Rusya’da bulunan DruzOK isimli bir site köpekler için harekete geçti. Köpeklere özel bir sosyal paylaşım sitesi açılacak. Buradan daha kolay arkadaş bulabilecekler.\r\n\r\n

Rusya’da bulunan DruzOK isimli bir site köpekler için harekete geçti. Köpeklere özel bir sosyal paylaşım sitesi açılacak. Buradan daha kolay arkadaş bulabilecekler.DruzOK isimli bir site köpekler için Facebook’a benzer bir sosyal paylaşım platformu hazırlamak için kollarını sıvadı. Bu sosyal paylaşım sitesi sayesinde köpek sahipleri köpeklerine daha kolay arkadaş bulabilecek. Her köpek için özel bir hesap oluşturulacak ev resimleri eklenecek. Böylece köpekler çok sayıda arkadaş bulabilecek.

Rusya’da çığır aşan proje

rusya-da-kopekler-icin-facebookSosyal medya devi Facebook’a çok benzeyecek olan platfromda köpeklerin resimleri beğenilecek ve altına yorum yapılabilecek. Bu site ‘DruzOK’ adını ise  ‘Küçük dost’ ile ‘OK’in birleşiminden alıyor. Bunun yanı sıra DruzOK, Rusça erkek arkadaş anlamına geliyor. Köpekler için özel hazırlanacak olacak profillerde köpeğin ismi, kimliği, cinsiyeti, yaşı ve bir çok bilgi yer alacak.  DruzOK köpek arkadaşlık sitesini ise  Odnoklassniki adındaki bir sosyal paylaşım sitesi geliştirdi.  Yaptıkları bu projenin dünya çapında büyük ses getireceğine inanıyorlar. Arkadaşlık sitesinin yanı sıra petshop dünyasına da canlılık getirecek.Henüz faaliyete geçmeyen siteye büyük bir akın gerçekleşti. Daha sitenin yazılımı tamamlanmadan çok sayıda köpek için kayıt yapıldı. DruzOK, sosyal medyada büyük  beğeni aldı. Fakat pazarlama boyutu ile ilgili eleştirilere neden oldu. Sitenin bir diğer özelliği ise kayıp hayvanlar için de bir katkıda bulunması.