DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rusya’dan Amerika’ya şok suçlama!

Rusya’dan Amerika’ya şok suçlama!

Rusya’dan Amerika’ya şok suçlama geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, gündeme bombe gibi oturacak bir iddiada bulundu. Rusya’dan Amerika’ya şok suçlama! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD’nin Rusya’yı dinlediği iddia etti. Rusya’nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak’ı dinlediğini vurgulayarak ABD’yi ağır bir şekilde suçladı. Sergey Lavrov konu ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında “Trump’ın milli güvenlik danışmanı

Rusya’dan Amerika’ya şok suçlama geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, gündeme bombe gibi oturacak bir iddiada bulundu.

Rusya’dan Amerika’ya şok suçlama!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD’nin Rusya’yı dinlediği iddia etti. Rusya’nın ABD Büyükelçisi Sergey Kislyak’ı dinlediğini vurgulayarak ABD’yi ağır bir şekilde suçladı. Sergey Lavrov konu ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında “Trump’ın milli güvenlik danışmanı olarak çalışmış general Flinn’in etrafındaki skandal açığa çıkarıldığında, ABD özel servisleri anonim olsa da resmi olarak gazetecilere yaptıkları açıklamalarda Büyükelçimiz Kislyak’ın Moskova’ya Washington’da yaptıkları konusunda sunduğu raporlar dahil olmak üzere sözüm ona ‘iletişimini’ düzenli şekilde dinlediklerini kabul etti” ifadelerini kullandı.Rusya'dan Amerika'ya şok suçlamaGeçtiğimiz hafta görevini bırakan Flinn,  Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak ile yaptığı temaslar konusunda Beyaz Saray’a rapor vermediğini açıklandı. Konu ile ilgili olarak basına yansıyan haberlerde, 2016 yılının Aralık ayında görevden ayrılan Flinn, Sergey Kislyak ile Rusya’ya yaptırımları konusunda bir görüşme yaptıkları belirtildi. Kremlin ise ikili arasında geçen bu görüşmeyi doğruladı. Fakat konuşmaların yanlış bir şekilde aktarıldığını belirtti.