DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rusya’dan tarihi itiraf: “Para kalmadı”

Rusya’dan tarihi itiraf: “Para kalmadı”

Rusya Başbakanı Medvedev, emekli maaşının düşük olduğunu belirten bir kadına “Bizde para kalmadı. Parayı bulduğumuzda düzeltme yapacağız” diye yanıt verdi.

CNBCE’nin haberine göre; Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Kırım ziyareti sırasında kendisinden para isteyen emekli bir kadına, “Bizde para kalmadı, hoşçakal” diyerek Rusya’da sosyal medyada adeta fırtına estirdi. Medvedev’in videosunu kısa bir süre içinde 3,5 milyondan fazla kişi tıkladı.

CNBC’nin videosuyla birlikte paylaştığı habere göre, emekli kadın Medvedev’e, kendilerine Rus hükümeti tarafından her ay verilen 8000 Rus Rublesi yani 125 dolarlık emekli maaşının yaşam standartlarının çok altında olduğunu söyledi.Medvedev ise bunun üzerine “Rusya’nın kasasında para kalmadı” dedi.YouTube’a yüklenen videoya göre, “Şu anda hiç para kalmadı. Parayı bulduğumuz zaman, düzeltme yapacağız” dedi ve ekledi: “Ama güçlü olun. Size en iyi dileklerimi sunuyorum. Güzel bir gün geçirin ve hoşçakalın.”Kısa bir süre içerisinde 3,5 milyon kişi tarafından izlenen videoda emekli kadın görünmüyor, sadece sesi duyuluyor.Videonun ardından Rus sosyal medyası deyim yerindeyse yıkıldı.Twitter’da “Paramız bitti ama güçlü olun” ile alay eden binlerce paylaşım yapıldı.İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI

(Kremlin’den gelecek senenin menüsü: ‘Söyleyin bunu assınlar’) 

(Dedim ki bizde para yok, siz orada kalın ve kendinize iyi bakın)