DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sadakatsiz 7. Bölüm izle

Sadakatsiz 7. Bölüm izle

Asya’nın yasak ilişkisinden haberdar olduğunu öğrenen Volkan yeni bölümde izleyiciyi kızdıracak hamleler yapacak. Bu yazıda Sadakatsiz 7. bölüm izle sorgusuna yanıt bulacak ve yeni bölüm detaylarını öğrenebileceksiniz. SADAKATSİZ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Kanal D‘nin ilgiyle izlenen yeni dizisi ‘Sadakatsiz’ 18 Kasım Çarşamba akşamı 7. bölümüyle ekrana geldi.

Asya’nın yasak ilişkisinden haberdar olduğunu öğrenen Volkan yeni bölümde izleyiciyi kızdıracak hamleler yapacak. Bu yazıda Sadakatsiz 7. bölüm izle sorgusuna yanıt bulacak ve yeni bölüm detaylarını öğrenebileceksiniz.

SADAKATSİZ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kanal D‘nin ilgiyle izlenen yeni dizisi ‘Sadakatsiz’ 18 Kasım Çarşamba akşamı 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Asya’nın Volkan ve Derin’in yasak ilişkisini ailesinin yanında ifşa etmesi hem sosyal medyada hem de reytinglerde bomba etkisi yarattı.

Sadakatsiz 7. bölüm özeti

“Asya ve Volkan arasında büyük savaş başlıyor”

Asya’dan kızları Derin’in ve Volkan’ın ilişkisini olduğunu ve bu ilişkiden bir de çocuk beklediklerini öğrenen Haluk ve Derya büyük bir şok yaşar. Gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte işinde de zor günler geçiren Volkan, en büyük yatırımcısı Haluk’u da kaybedince Asya’ya sert çıkış yapar. Derin’in hamileliğinden ve Volkan ile olan yasak ilişkisinden artık herkes haberdardır. Derin’in ailesiyle olan ilişkisi kopma noktasına gelir. En büyük destekçisi Volkan olacaktır.

Volkan ise yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atıp Asya’ya aynı sertlikte karşılık vermek için çekinmez. Boşanma sürecinde çocuğunun velayetini almak isteyen Volkan, Asya’nın geçmişine iner ve ailesi ile ilgili bildiği tüm gerçekleri ortaya çıkaracağını söyler.

Haluk ve Derya Derin’i affedecek mi? Asya’nın ailesi ile ilgili gizlediği gerçekler ortaya nasıl çıkacak? Hepsi ve daha fazlası Sadakatsiz’in yeni bölümünde yanıt bulacak.

Sadakatsiz dizisi 7. bölüme damga vuran sahne!

Sadakatsiz Oyuncuları

Cansu Dere (Asya)
Caner Cindoruk (Volkan)
Melis Sezen (Derin)
Burak Sergen (Haluk)
Özge Özder (Derya)
Eren Vurdem (Mert)
Yeliz Kuvancı (Bahar)
Olcay Yusufoğlu (Serap)
Nazlı Bulum (Nil)
Gözde Seda Altuner (Gönül)
Emir Taro Tekin (Selçuk)
Alp Akar (Ali)