DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Samsung Galaxy S7 patlıyor mu? Samsung’dan açıklama!

Samsung Galaxy S7 patlıyor mu? Samsung’dan açıklama!

Samsung Galaxy S7 hakkında çıkan patlama haberlerinden sonra Samsung resmi açıklama yaptı. İddialar doğru mu? Galaxy S7 patlıyor mu?

Teknoloji devi Samsung’un Note 7 modelinde yaşanan patlama sorunundan sonra Galaxy S7 modelininde patladığı iddia edilmişti. Samsung konuyla ilgili açıklama yaptı.Son zamanlarda sık sık patlama haberleriyle gündeme gelen Note 7’ler Samsung’u milyarlarca dolar zarara uğratmış ve büyük bir prestij kaybetmesine neden olmuştu. Note 7’den sonra Galaxy S7’nin de patlama haberlerinin gelmesiyle herkesin aklına aynı soru gelmişti ‘Samsung’un sonu mu geliyor?’.

Galaxy S7 patlıyor mu?

Galaxy S7 hakkında çıkan haberler sonrası mecburi açıklama yapmak zorunda kalan Samsung, sorun yaşanan S7 modellerinin tümünün incelendiğini ve telefonlarda Note 7’de yaşanan benzeri bir problem olmadığı söylendi.Patlayan Galaxy S7 modelleri ‘ağır harici hasar’dan dolayı ortaya çıktığı söylendi.Galaxy S7 kullanıcılarının yüreklerine su serpen firma, S7’nin güvenliğinden memnun olduğunu ve piyasadaki milyonlarca S7 arasında bir tane bile pil arızası tespit edilmediğini kaydetti.

Benzer haber: S7 hayatını karartıyordu!

Note 7 modeli Samsung’u büyük zarara uğrattı

Note 7 modelinde yaşanan problemden dolayı yıllık kârı %30 oranında düşen ve milyarlarca dolar zarara uğrayan Samsung, bir daha böyle bir problem yaşanmaması için tedbiri elden bırakmıyorSamsung, satışların yüksek olduğu yılbaşı dönemi öncesi resmi açıklama yaparak, satışları düşüren haberlerin yarattığı olumsuz havayı dağıtmayı amaçlıyor.

S7’nin durduk yere patladığı iddia edilmişti

İngiltere’de yaşandığı iddia edilen olayda 30 yaşındaki Sarah Crockket sahip olduğu Samsung Galaxy S7’nin restorantta otururken durduk yere alev aldığı gündeme gelmişti.Crocket telefonun şarjda olmadığını ve ısınarak şişip patladığını söylemişti.samsung-s7-patladiDefalarca Galaxy S7 modelinde herhangi bir problem olmadığını Samsung hakkında çıkan iddialar bitmek bilmiyor. Problem muhtemelen Samsung’un da üstüne basa basa söylediği gibi bataryadan kaynaklanmıyor. Neredeyse bütün akıllı telefonlarda yaşanan ısınma problemi Galaxy S7’de de normal olarak yaşanıyor. Telefonun bulunduğu ortam ısısı direkt bataryaya etki ettiği için bu tarz durumlar yaşanıyor olabilir.Note 7 modelini piyasadan çektikten sonra, 2.8 milyon çamaşır makinesini de geri çağıran Samsung‘u ileride nasıl bir süreç bekliyor hep beraber göreceğiz.Sizce Samsung’un S7 modelinde de kronik bir problem olabilir mi?