DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sancaktepe Bombacısıyla Birlikte 8 PKK’lı Yakalandı

Sancaktepe Bombacısıyla Birlikte 8 PKK’lı Yakalandı

Sancaktepe’de dün akşam meydana gelen bombalı saldırının ardından düzenlenen operasyonda bombayı patlatan 8 PKK’lı terörist yakalandı.

İstanbul  Sancaktepe’de dün akşam meydana gelen bombalı saldırının arkasından terör örgütü PKK çıktı. Bombayı hazırlayıp patlatan 8 PKK’lı terörist, nefesleri kesen ber operasyonla yakalandı.

OLAYIN ARDINDAN YOĞUN ÇALIŞMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne (İEM) bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, 5’i asker 8 kişi yaralandığı kanlı eylemin ardından, yoğun bir çalışma başlattı.sancaktepe-bomba

UYKUDA KELEPÇE…

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr.  Mustafa Çalışkan’ın bizzat yönettiği operasyonların merkezi  Sultangazi ve  Gaziosmanpaşa oldu. Özel Harekat, Çevik Kuvvet ile Havacılık Şube desteğinde önceden belirlenen 70 hedef adrese giren TEM Özel TİM, PKK’lı 8 bombacıyı uykuda kıskıvrak yakaladı.

BOMBACI İRFAN GÖZALTINDA

Saldırıdan 10 saat sonra gözaltına alınan İrfan E. adlı militanın bombayı bizzat hazırlayıp patlatan şüpheli olduğu öğrenildi. Çok sayıda zırhlı aracın görev aldığı baskında suç unsuru aletlere ve verilere de el konuldu.

SORGUYA ALINDILAR

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından  Vatan Caddesi’ndeki TEM Merkezi’nde sorguya alındı. Söz konusu adreslerde gözaltı ve arama çalışması devam ediyor.