DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şanlıurfa’daki savcı lojmanlarında şiddetli patlama!

Şanlıurfa’daki savcı lojmanlarında şiddetli patlama!

Son dakika haberi olarak yayımlanan patlama yürekleri ağıza getirdi. Şanlıurfa’daki savcı lojmanlarında şiddetli patlama!Şanlıurfa’nın Viranşehir’inde bulunan hakim ve savcıların yaşadığı lojmanlarında büyük patlama yaşandı. Bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı. Saldırı bu akşam saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Hayatını kaybeden çocuğun ise 11 yaşında olduğu açıklandı. Patlamanın hemen ardından olay

Son dakika haberi olarak yayımlanan patlama yürekleri ağıza getirdi. Şanlıurfa’daki savcı lojmanlarında şiddetli patlama!Şanlıurfa’nın Viranşehir’inde bulunan hakim ve savcıların yaşadığı lojmanlarında büyük patlama yaşandı. Bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybederken, 15 kişi de yaralandı. Saldırı bu akşam saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Hayatını kaybeden çocuğun ise 11 yaşında olduğu açıklandı. Patlamanın hemen ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis gönderildi.

Şanlıurfa’daki savcı lojmanlarında şiddetli patlama!

Şiddetli patlamanın sesi tüm kentte duyulurken, Gaziantep’ten de ambulanslar sevk edildi. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir’de yaşanan patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştiğini ve patlamada 11 yaşındaki bir erkek çocuğunun hayatını kaybettiğini açıkladı.Patlama haberinin yayılmasının hemen sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı telefonla arayarak son durumu öğrendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıda hayatını kaybeden küçük çocuğun ailesine başsağlığı diledi. Yaralı olan 15 kişiye de acil şifalar diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise “Şanlıurfa Viranşehir’de hakim,savcı ve zabıt katiplerine dönük terör saldırısını,bu saldırıyı yapanları/yaptıranları şiddetle lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum.”dedi.