DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Semih Öztürk ilk kez açıkladı!

Semih Öztürk ilk kez açıkladı!

Survivor 2016’ya damgasını vuran yarışmacı Semih Öztürk, yarışma bittikten sonra ilk kez konuştu. Gelecek hedeflerini katıldığı programda açıkladı.

Survivor 2016’da yaşadığı çatışmalarla yarışmada iz bırakan Semih Öztürk, Survivor 2016’nın büyük finalinden sonra ilk kez konuştu.Survivor’un en dikkat çeken isimlerinden olan Semih Öztürk, Tv8 ekranlarında yayınlanan Magazin 8 Extra programına röportaj verdi.Semih, Survivor 2016’nın Kıbrıs’ta yapılacak olan büyük finaline günler kala Dokunulmazlık oyununda Serkay ile verdiği mücadelede talihsiz bir sakatlık geçirmişti. Geçirdiği sakatlık sonucu parmağı kırılmıştı.Kıbrıs finalinde Damla ve Nagihan ileolan halk oylamasında elenen Semih Öztürk, yarışma sonrasında geleceğe dair planlarını açıkladı.Yarışmacılarla olan problemleriyle ve yaptığı yorumlarla dikkat çeken yarışmacı, elendikten sonra sevgilisi Ütopya’da birlikte yarıştığı Kurretülayn Matur ve ailesiyle İstanbul’da kavuştu.İşte Survivor 2016’da isminden çok söz ettiren Semih Öztürk’ün açıklamaları:

“GÖNÜLLÜLER İLE GÖRÜŞMEM”

Magazin 8 Extra’ya verdiği röportajda Survivor’da ilk başta gönüllüler takımında başlayan mücadelesine yaşadığı problemler nedeniyle Ünlüler takımına dahil olmuştu.Semih, “Bundan sonra Gönüllüler takımından kimseyle görüşmeyeceğim” dedi. Ünlüler takımındaki her yarışmacıyla arasının iyi olduğunu belirten Semih,özellikle Nagihan ve Yattara ile iyi anlaştığını dile getirdi. Survivor dışında da Nagihan ve Yattara ile görüşebileceğini söyledi.

“TANINIRLIĞIM ARTTI”

Önceden Tv8 ekranında yayınlanan Ütopya programında da yarışan Semih Öztürk, orada kazandığı tanınırlığın Survivor 2016’dan sonra daha da arttığını belirti.Semih Öztürk, Survivor’dan sonra gelecek planını açıkladı:

“BENİM İŞİM ŞOV”

Semih bundan sonraki hedefinin, “Benim işim televizyon işi. Benim işim şov. Şov işini yapacağım. Talk şov yapmayı düşünüyorum. Ama tabii ne zaman olacağını bilmiyorum” diye belirtti.

“PARMAĞIM DÜZELECEK”

Survivor 2016’da yaşadığı sakatlık nedeniyle parmağı kırılan ve tedavi gören Semih, parmağının durumunun iyi olduğunu, tedavinin son bulması durumunda parmağının yüzde yüz düzeleceğini söyledi.

SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Semih Öztürk Survivor 2016’dan elenmesinin ardından sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Resmi Twitter hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor.İşte bazı paylaşımları:Yaptığı paylaşımda takipçilerine bir sürprizi olduğunu belirtti.-2 senedir yaz görememiştim dışarda . Hayat giderek daha da anlamlaşıyor . Sürprizlerim hep olacaktır a dostlar.-Sevenlerine mesajın ne sorusuna sosyal medyada benden çok konuşulmaları beni çok mutlu ediyor demiştim.Fark eder mi buradan yazarım ben de 🙂