DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Serdar Ortaç’a tepkiler çığ gibi

Serdar Ortaç’a tepkiler çığ gibi

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, evliliği ile ilgili skandal açıklamalara devam ediyor. Onun bu rahat tavırlarından bütün arkadaş ve tanıyanlarından büyük tepkiler aldığını açıkladı.

Aralarındaki yaş farkına rağmen Chloe ile mutlu bir evlilik sürdüren Serdar Ortaç eşi için yine ilginç sözlere imza attı. Daha önce eşinin iç çamaşırı reklamından oynamasına izin veren Ortaç, yeni yaptığı açıklamalarda yine dikkatleri üzerine çekti.

Genç eşi Chloe hakkında yaptığı açıklamalar ve sürekli olarak sarf ettiği ‘eşimin yaşantısına karışmıyorum’ sözleri sadece haberi okuyanları değil kendisini yakından tanıyanların da tepkisini çeken Serdar Ortaç, yaptığı açıklamalarla sözlerinin arkasında durduğunu belirtti.
Renkli Sayfalar programına konuşan Serdar Ortaç, empati yaptığını belirterek ” Karımı kendi yerime koyuyorum… 23 yaşında olsaydım, yaşamak isterdim. 23 yaşında biri yanıma yaklaşsaydı, bakmazdım bile, dünya benimdi o zamanlar. O da yaşasın. ‘Kocam bana bunlara yapmama izin vermedi’ demesin. Yakın arkadaşlarım bile ‘ ne biçim adamsın, bu kadar geniş olunur mu ! diyorlar. Ben karımı çok seviyorum, onun da beni sevdiğini düşünüyorum” dedi.
‘İÇ ÇAMAŞIRI REKLAMINA İZİN VAR’
Serdar Ortaç daha önce de eşine bir iç çamaşırı firmasının katalog ve modellik teklifi için izin vermişti. Ortaç: ‘Öyle bir teklif yok ama belli sınırlar içinde iç çamaşırı katalog çekimine izin veririm. Sonuçta bu onun mesleği.’