DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Seri katilin mumyasına büyük ilgi

Seri katilin mumyasına büyük ilgi

Tayland’ın bir zamanlar en ünlü seri katillerinden olan See Uey Ung’un mumyasına ziyaret edenlerin sayısı git gide artıyor. Seri katilin mumyası Tayland’ın Bangkok şehrinde bulunuyor.\r\n\r\n

Tayland’ın bir zamanlar en ünlü seri katillerinden olan See Uey Ung’un mumyasına ziyaret edenlerin sayısı git gide artıyor. Seri katilin mumyası Tayland’ın Bangkok şehrinde bulunuyor.Tayland’ın korkulu rüyası Si Quey olarak tanınan çocuk katili See Uey Ung’un mumyası Bangkok’ta bulunan bir müzede sergileniyor. Si Quey öldükten sonra bile cezasını çekiyor.Si Quey’in mumyası diğer seri katillere ibret olması için sergiye açıldı.Hürriyet’in yer verdiği haberde ise, adını sıkça duyurmuş olan çocuk katilinin mumyası  The Songkran Niyomsane(Ölüm Müzesi) Adli Tıp Müzesi’nde sergileniyor. Seri katilin mumyalanmış bedeni en korkutucu haliyle ziyaretçilerin karşısına çıkıyor.

Seri katilin ağızları açık bırakan cinayetleri

seri-katilin-mumyasiSeri katil Si Quey 1944 yılında Tayland’a yerleşti. Burada çok sayıda çocuğu öldürerek bir çok cinayet işledi. İçlerinden en korkuncu ise 6’dan fazla küçük çocuğu boğarak öldürdükten sonra böbreklerini ve kalplerini çiğ çiğ yedi. Tayland’da büyük korku yaratan seri katil Si Quey, 1950 yılına yakalandı. Yakalandıktan sonra verdiği ifade de ise işlediği cinayetlerin kendisini ‘güçlendirerek ölümsüzleştirdiğini’ söyledi. 1950 yıllarında yakalanmasının hemen ardından da asılarak idam edildi.Tayland hükümeti çok sayıda insanın canını yakan bu canavarın ölümünde bile huzurlu olmasını istemedi. İdam edilerek öldürülen Si Quey’in cesedi parafinle mumyalandı. Mumyalanan ceset  The Songkran Niyomsane(Ölüm Müzesi) Adli Tıp Müzesi’nde diğer seri katillere ibret olması için sergileniyor. Seri katil Si Quey’in en korkutucu ve savunmasız halini görmek isteyen çok sayıda ziyaretçi müzeye akın etti.