DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Seviyor Sevmiyor neden yayınlanmadı? 1 Ocak 2017 Pazar

Seviyor Sevmiyor neden yayınlanmadı? 1 Ocak 2017 Pazar

Seviyor Sevmiyor dizisi neden yayınlanmadı? Dizi yayından mı kaldırıldı? 1 Ocak 2017’de Seviyor Sevmiyor var mı? 24. bölüm yayınlanacak mı?

Atv ekranlarında Pazar günü yayınlanan Seviyor Sevmiyor 1 Ocak 2017 Pazar günü yayınlanacak mı? Bir çok dizi ve program yılbaşı nedeniyle bu hafta yayınlanmayacak. Seviyor Sevmiyor dizisi de yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak diziler arasında adını yazdırdı.ATV’nin Seviyor Sevmiyor dizisi yerine henüz ne yayınlayacağı bilinmiyor. Yayın akışı listesinden çıkarılan dizi yerine, yerli sinema yayınlanacak.Reytinglerde de başarılı olamayan dizi için bir haftalık ara kötü sonuçlar doğurabilir.

Seviyor Sevmiyor dizisi konusu

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Zeynep Çamcı (Deniz) , Gökhan Alkan (Yiğit)’ın paylaştığı Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı ve Su Kutlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Seviyor Sevmiyor dizisinin konusu:Zengin bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Deniz, ilk okulda güzelliği ve popülerliğiyle okulun parmakla gösterilen öğrencisidir. Yiğit ise kısa boylu, şişko ve gözlüklü okulun alay edilen çocuğudur. Deniz ve Yiğit ortaokulda çok iyi arkadaş olurlar. Aralarında oluşan bağ ileride yollarını tekrar kesiştirecektir.Yiğit 15 yaşındayken ikilinin yolları ayrılır. Ailesiyle birlikte Amerika’ya taşınan Yiğit aradan ne kadar zaman geçerse geçsin Deniz’i unutamamıştır. Tabi Deniz’de Yiğit’i…İlerleyen zamanda Deniz’in ailesi iflas eder. Ardından kötü günler ardı ardına gelir. Güzelliği zamanla kaybolan Deniz günden güne çirkinleşir. Muhteşem güzelliğinden eser kalmayan Deniz iş hayatına atılır. Ancak işler hiç yolunda gitmez. Üniversite’den sonra uzun bir süre iş bulamayan Deniz’in yıllar sonra yolu Yiğit ile kesişir.Yıllar sonra Yiğit ile buluşma ayarlayan Deniz, karşısında uzun boylu, yakışıklı ve kariyer sahibi birini görünce şaşkına döner. Yiğit’e kimliğini açıklayamayan Deniz’in hikayesi çok sevilecek.

Seviyor Sevmiyor Reytingleri

Atv ekranlarının sevilen dizisi 25 Aralık Pazar günü yayınlanan bölümüyle TOTAL’de ondokuzuncu, AB’de onbirinci, ABC1’de ise onüçüncü sırada yer almıştı.