DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sibel Can Dünya Evine Giriyor

Sibel Can Dünya Evine Giriyor

Sibel Can’ın 6 ay önce Monaco’da tanıştığı İngiliz işadamı ile olan birliktelikleri evlilikle taçlanıyor. Sibel Can, Ramazan Bayramı’ndan sonra evliliğe hazırlanıyor.

Şarkıcı  Sibel Can,  Monaco’da altı ay önce tanıştığı faktoring şirketi sahibi bir İngiliz iş adamıyla evlenmeye karar verdi. İkili evlilik hazırlıklarına da başladı. Düğün tarihi olarak  Ramazan Bayramı sonrasını belirleyen  Sibel Can, moda tasarımcısı  Nur Yerlitaş’a gelinlik siparişi de verdi. Şarkıcı, beyaz ve sade bir gelinlik istedi.

Sibel Can Dünya Evine Giriyor

Düğün ise  ünlü şarkıcının Fransa’nın turistik bölgesi Cote d’Azur’daki evinde yapılacak. Klasik Fransız mimarisinin güzel örneklerinden biri olan evdeki düğüne Can’ın yakın çevresinden 40 kişi katılacak.sibel-can-bayramdanÜnlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde doğup büyüdüğü Karagümrük’te görüntülenmişti

EN SON EVLİLİĞİ 10 YIL SÜRMÜŞTÜ

Can, 1988 yılında evlendiği  Hakan Ural’dan 1999 yılında boşanmıştı. Bu evliliğinden bir oğlu ve bir kızı olan şarkıcı, 2000 yılında da müteahhit  Sulhi Aksüt ile evlenmişti. Can’ın 10 yıl süren bu evlilikten de bir oğlu bulunuyor.