DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sığınmacı yurdunda yangın : 20 yaralı

Sığınmacı yurdunda yangın : 20 yaralı

İsveç’teki bir sığınmacı yurdunda yangın çıktı. Yurtta çıkan yangında 20 kişi yaralandı. Polis ise yangının kundaklama olduğunu düşünüyor.İsveç’te sığınmacıların kaldığı yurtta korku dolu anlar yaşandı. Sığınmacıların kaldığı yurtta bilinmedik bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında 20 kişinin yaralandığı açıklandı. Yangın haberi ile olay yerine intikal eden polis ekipleri, çevrede geniş çaplı çalışma yaptı. Yapılan

İsveç’teki bir sığınmacı yurdunda yangın çıktı. Yurtta çıkan yangında 20 kişi yaralandı. Polis ise yangının kundaklama olduğunu düşünüyor.İsveç’te sığınmacıların kaldığı yurtta korku dolu anlar yaşandı. Sığınmacıların kaldığı yurtta bilinmedik bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında 20 kişinin yaralandığı açıklandı. Yangın haberi ile olay yerine intikal eden polis ekipleri, çevrede geniş çaplı çalışma yaptı. Yapılan çalışmaların ardından polis, bu yangının bir kundaklama girişimi olduğunu ifade etti.

 Sığınmacı yurdunda yangın : 20 yaralı

sığınmacı yurdunda yangınSığınmacı yurdunda çıkan yangının sonrasında olay yerine gelen polis sözcüsü Tommy Nyman, önemli açıklamalarda bulundu. Yangın sırasında kurtulmak için pencereden atlayan 2 kişinin durumunun ciddi olduğu. Diğer kişilerin ise dumandan zehirlendiği açıklandı. Polis sözcüsü Tommy Nyman, olay yerinde teknik incelemenin devam ettiğini belirletti. Ve yangının kundaklama nedeniyle çıktığı yönünde bulgular bulunduğuna dikkat çekti.Ülkede geçtiğimiz 2016 yılında sığınmacıların kalması için planlanmış 112 yerleşke de yangın çıkmıştı. Bu yangınların 92’sinin ise kundaklama sonucu meydana geldiği açıklanmıştı.