DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şikago’da bir hafta 6 ölü

Şikago’da bir hafta 6 ölü

ABD’nin Şikago kentinde bir hafta da 6 kişi öldürüldü ve 22 kişi yaralandı. Şikago Polis Departmanı konu ile ilgili açıklama yaptı.\r\n\r\n

ABD’nin Şikago kentinde bir hafta da 6 kişi öldürüldü ve 22 kişi yaralandı.  Şikago Polis Departmanı konu ile ilgili açıklama yaptı.Şikago Polis Departmanı’ndan gelen açıklamada hafta sonu tatilinin başlaması ile kentte bir çok silahlı saldırı meydana geldiği belirtildi. Ve polis bu saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı. Şikago’nun güney kesiminde çıkan saldırılar sonucunda 6 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. 6 kişi hayatını kaybederken 22 kişi de yaralandı.

Araç kullanırken öldürüldü

sikagoda-6-oluSilahlı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişiden üçünün araç kullanırken öldürüldüğü açıklandı.  Şikago Polis Departmanı ölen vatandaşların arasında 15 yaşında bir gencin olduğunu da belirtti. Bu hafta sonunun dışında bu yıl işlenen cinayetlerin  500’ü geçtiği açıklandı. Bu nedenden dolayı Şikago, ABD’nin en çok cinayet işlenen kenti olarak biliniyor. Şikago polisi ise aldıkları yoğun önlemlere karşın hala cinayetlerin önüne geçemediklerini belirtti.