DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sinan Kurt, başlamadan bitirdi

Sinan Kurt, başlamadan bitirdi

Hertha Berlin ve Alman milli takımı için top koşturan Sinan Kurt, Mayorka’daki kampta en büyük silahı olan sol ayak bileğinden sakatlanan başarılı oyuncu Berlin’e geri dönmek zorunda kaldı. Hertha Berlin’in başarılı santraforlarından Sinan Kurt, Mayorka’daki futbol kampı günleri başlar başlamaz sona erdi. Sol ayak bileğinden sakatlanan 20 yaşındaki kanat oyuncusunun sakatlığının ağır olduğu öğrenildi.Oyuncusunun sakatlanmasına

Hertha Berlin ve Alman milli takımı için top koşturan Sinan Kurt, Mayorka’daki kampta en büyük silahı olan sol ayak bileğinden sakatlanan başarılı oyuncu Berlin’e geri dönmek zorunda kaldı.

Hertha Berlin’in başarılı santraforlarından Sinan Kurt, Mayorka’daki futbol kampı günleri başlar başlamaz sona erdi. Sol ayak bileğinden sakatlanan 20 yaşındaki kanat oyuncusunun sakatlığının ağır olduğu öğrenildi.Oyuncusunun sakatlanmasına üzülen Hertha Berlin’in antrenörü Pal Dardai, “Çok talihsiz bir şekilde düştü. Durumu iyi görünmüyor” dedi. tedavi için hemen hastaneye sevk edilen başarılı oyuncunun ayağında kırık olmadığı anlaşıldı. Kurt, daha detaylı bir muayene için Berlin’e getirildi.

SON ZAMANLARDA OYNAMA ŞANSI ÇOK ARTMIŞTI

Kurt’un sakatlanmasının acı olan bir diğer sebebi ise oyuna dahil edilme şansının son zamanlarda iyice artmasıydı. Salomon Kalou adlı oyuncu şubat ayına kadar Afrika Kupası’ndan dolayı takımda olmadığı için antrenör Dardai, sol kanatta oynayacak bir oyuncu arıyor. Valentin Stocker, Genki Haraguchi ve Alexander Esswein’ın yanı sıra Sinan Kurt da bu boşluğu doldurmak için bekliyordu.

SİNAN KURT OYUN ZEKASI İLE GÖZ DOLDURUYOR

Santrafor, forvet arkası, sol açık olmak üzere ofansif olarak her bölgede oynayabilen Sinan Kurt, top ile birlikte attığı hızlı deparlar, oyun esnasında kullandığı teknik ve oyun zekası ile göz dolduran bir futbolcu. Top ayağındayken ani karar verebilen, çalım atarak mesafe kat eden, bunu yaparken de gözünü her zaman boş pozisyondaki takım arkadaşına endeksleyebilen Sinan’ın sakatlanmasına üzülen antrenörü Dardai, “Sinan büyük ilerlemeler kaydetmişti” dedi. Oyuncunun sezonun başında oynamaya hazır hale geldiğini, ancak Salomon Kalou’nun oyununda müthiş bir gelişme olunca beklemede kaldığını anlatan Dardai, Genç bir oyuncu olarak Kalou’nun yokluğunda oynama şansı büyüktü” ifadesini kullandı.

ANNESİ ALMAN, BABASI TÜRK

Alman anne ile Türk babanın oğlu olan 20 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Alman milli takımı için de top koşturuyor.