DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sınır kapısında katliam gibi kaza : 8 ölü

Sınır kapısında katliam gibi kaza : 8 ölü

Nahcivan’a açılan Dilucu sınır kapısında katliam gibi kaza yaşandı. İki yolcu otobüsünün yaptığı kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.Kaza ile ilgili olarak ilk açıklama Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’dan geldi. Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’ın verdiği bilgiye göre Aralık ilçesi ile Dilucu Sınır kapısı arasında bulunan karayolunda  bu sabah saatlerinde feci kaza meydana geldi.

Nahcivan’a açılan Dilucu sınır kapısında katliam gibi kaza yaşandı. İki yolcu otobüsünün yaptığı kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı.Kaza ile ilgili olarak ilk açıklama Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’dan geldi. Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman’ın verdiği bilgiye göre Aralık ilçesi ile Dilucu Sınır kapısı arasında bulunan karayolunda  bu sabah saatlerinde feci kaza meydana geldi. İki yolcu otobüsünün hatalı sollama ve sis nedeni ile burun buruna çarpıştığı belirtildi. Kazan hemen ardından olay yerine giden Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, “İlk bilgilere göre, 5 ölü 15 yaralı vardı. 1 kişi de hastanede hayatını kaybetti. Sayı 6 ölü ve 16 yaralıya çıktı. Otobüsler birbirine girmiş” şeklinde açıklama yaptı.

Sınır kapısında katliam gibi kaza : 8 ölü

Ölü sayısı ilk önce 7 olarak açıklandı

İstanbul’dan Nahcivan’a gitmek için harekete geçen Iğdırlı Turizme ait Ali Karadağ hakimiyetindeki 34 DY 9420 plakalı otobüs ile Nahcivan’dan Iğdır’a gelmek için yola çıkan Metro Turizme ait Hüseyin Otan’ın kullandığı 34 YK 9300 plakalı otobüs birbirine girdi. Feci kazada iki otobüs şoförü de hayatını kaybetti. Sürücüler ile birlikte kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye çıktı. Otobüsün yolcularının tamamına yakınının Nahcivanlı olduğu ifade edildi.

Ardından gelen bilgiler ile ölü sayısının 8 olduğu açıklandı

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne yakın bölgede meydana gelen kazada otobüslerin birbirinden ayrılmasından sonra hayatını kaybedenlerin sayısı 8’e yükseldi. Otobüs sürücüleri Ali Karadağ (44) ve Hüseyin Otan’la (38) birlikte, kaza yerinde TIR şoförü Okay Turan’ın (40) da cesedi bulundu. Nahcivan’da TIR’ını bırakarak Iğdır’a gelmek için Metro Turizme ait otobüse binen Okay Turan’ın kimlik tespiti yapıldı. Kazada ölen diğer 5 kişinin de kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.