DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sizi gün boyu tok tutacak besinler!

Sizi gün boyu tok tutacak besinler!

Kış mevsimininde gelmesiyle bay-bayan demeden hepimizin kilo dengeleri bozulmuş durumda. Yaz mevsimine kadar kilonuzu korumak mı istiyorsunuz?

Kış mevsimininde gelmesiyle bay-bayan demeden hepimizin kilo dengeleri bozulmuş durumda. Yaz mevsimine kadar kilonuzu korumak mı istiyorsunuz? Gün boyu sizi tok tutacak besinleri mi arıyorsunuz? Hem kilo vermenize yardımcı olacak hem de acıkmanızı geciktirecek besinler neler? İşte çok hoşunuza gi decek tok tutan besinler…Özellikle şuna dikkat etmek gerekir ki sizi tok tutmaya yarayan besinler aynı zamanda enerji veren besinlerdir. İçerisinde besin değeri yüksek olan besinler size enerji vererek daha geç acıkmanızı sağlayacaktır. Bu besinlere bakacak olursak;

Yumurta

Daha çok sabah kahvaltısında tüketilmesi önerilen yumurta, protein açısından oldukça faydalıdır. İçerisinde bulundurduğu protein sayesinde daha geç acıkmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda enerji verdiği içinde halsiz kalma olasılığınız daha düşük olacaktır.

Avokado

Avokado ile muhteşem bir salata hazırlayarak içerisinde bulunan A vitaminden yararlanmanız mümkün. Özellikle avokado tükettiğiniz gün içinde daha enerji dolu olacağınızı göz önünde bulundurun.

Chia Tohumu

Lif ve protein açısından oldukça zengin olan chia tohumu, sizin daha dinç kalmanız için adeta bir ilaç.

Süt ürünleri

Süt ve süt ürünleri sizin tok kalmanızı sağlar ve aynı zamanda yağ yakımınızı hızlandırır.

Badem

Ara öğünlerde tüketebileceğiniz bir atıştırmalık olan badem oldukça faydalı bir besindir.

Yulaf ezmesi

İçinde bulunan karbonhidratlar sayesinde daha geç acıkmanızı sağlar ve açlık hormonunuzun bastırılmasına yardımcı olur.Haberimizde verilen bilgilere yönelik önerileri denemeden önce bir hekime başvurarak herhangi bir alerjik durumunuzun olup olmadığını öğreniniz.