DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Somali’de otele silahlı saldırı düzenlendi! Ölü ve yaralılar var

Somali’de otele silahlı saldırı düzenlendi! Ölü ve yaralılar var

Somali’de bulunan Puntland vilayetinde, bir otele silahlı saldırı düzenlendi. Somali’de otele silahlı saldırı düzenlendi! Ölü ve yaralılar var. Somali‘nin kuzeydoğusunda bulunan bir otele düzenlenen silahlı saldırıda ölü ve yaralılar var.Somanli’nin kuzeydoğusundaki Village Bosaso kentinde bulunan Village adlı otele düzenlenen silahlı saldırı sonrası alınan bilgilere göre, 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.Somali

Somali’de bulunan Puntland vilayetinde, bir otele silahlı saldırı düzenlendi. Somali’de otele silahlı saldırı düzenlendi! Ölü ve yaralılar var. Somali‘nin kuzeydoğusunda bulunan bir otele düzenlenen silahlı saldırıda ölü ve yaralılar var.Somanli’nin kuzeydoğusundaki Village Bosaso kentinde bulunan Village adlı otele düzenlenen silahlı saldırı sonrası alınan bilgilere göre, 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.Somali yetkililer, turistik bir otel olan ve yabancıların sıklıkla kullandığı bir mekan olduğunu ifade ederken bu türde saldırılara karşı maruz kaldıklarını ifade etti.

Somali’de otele silahlı saldırıda ölü ve yaralılar var

Henüz düzenlenen saldırıyı üstlenen olmamasına karşılık, olay yerinde 6 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralıların olduğu alınan bilgiler arasında.Bari bölgesi valisi Yusuf Mohamed Reuters “Üç Eş Şebab militanı, International Village Otel’de bu sabah baskın düzenledi. Savaşta dört koruma ve iki saldırgan öldü” dedi.