DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Diyarbakır’da bombalı saldırı!

Diyarbakır’da bombalı saldırı!

Günün en acı haberi Diyarbakır’dan geldi.PKK’lı teröristler polis minibüsüne bombalı saldırı düzenledi.Çok sayıda yaralının olduğu bildiriliyor.İşte olay yerinden ilk bilgiler…

DİYARBAKIR Bağlar İlçesi’nde bölücü terör örgütü tarafından polis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi.Son dakika haberlerine göre, bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda yaralı var.Yaralıların büyük kısmını polisler oluştururken aralarında siviller de bulunuyor.

Diyarbakır’daki bombalı saldırıdan son bilgiler;

17.11 SERVİS DEĞİL GÖZALTI ARACI

Saldırıya uğrayan aracın ilk başta polis servis aracı olduğu söylenmişti. Ancak gelen son dakika haberler aracın polisin gözaltı aracı olduğu öğrenildi. Araçta gözaltına alınan 6 kişinin bulunduğu söyleniyor. Hastaneye kaldırılan ve bilinci kapalı olan 3 yaralının kimliği bilinmiyor. Gözaltında olanlar olabileceği gibi polisler de olabilir deniliyor.

17.08 SERVİS ARACI BU HALE GELDİ

Diyarbakır saldırısında patlama o kadar şiddetli oldu ki olay yerinde korkunç bir manzara bıraktı. Saldırıda yaralananlar Diyarbakır’daki hastanelere taşınıyor. 15 polisin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bildiriliyor.

17.00PATLAMA SIRASINDA OKUL DAĞILIYORDU

Patlamanın meydana geldiği yerde okullar ve askeri lojmanların bulunduğu belirtildi. AFAD ekiplerinin bölgede olduğu ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı bildirildi.

16.5515 YARALI VAR

Saldırı polis ekibinin bulunduğu minibüse gerçekleştirildi. Gelen ilk bilgiler 15 yaralının olduğu yönünde. Yaralılar arasında sivillerinde olduğu bildiriliyor.

16.30 DİYARBAKIR’DAKİ BOMBALI SALDIRI BÜYÜK YANKI YAPTI

Yapılan bombalı saldırı saat 16.30 sularında gerçekleşti. Meydana gelen patlama kentin büyük bir bölümünden duyuldu.

DİYARBAKIR’DAKİ SALDIRIDAN İLK GÖRÜNTÜLER:

bombali-saldiri-1

bombali-saldiri-2