DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Son Dakika! İstanbul’da helikopter düştü..

Son Dakika! İstanbul’da helikopter düştü..

Son dakika haberi olarak basına düşen haber de ‘ İstanbul’da helikopter düştü ‘ şeklinde verildi. Olay ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor.. İstanbul, Beylikdüzü’nde bir yangın söndürme helikopteri düştü. Olay ardından gelen ilk bilgilerde yangın söndürme helikopterinin TÜYAP Kuzey yan yol E-5 mevkiine bi yere düştüğü belirtildi. Helikopterin içerisinde 7 kişinin olduğu bunların 2’si pilot olmak

Son dakika haberi olarak basına düşen haber de ‘ İstanbul’da helikopter düştü ‘ şeklinde verildi. Olay ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor..

İstanbul, Beylikdüzü’nde bir yangın söndürme helikopteri düştü. Olay ardından gelen ilk bilgilerde yangın söndürme helikopterinin TÜYAP Kuzey yan yol E-5 mevkiine bi yere düştüğü belirtildi. Helikopterin içerisinde 7 kişinin olduğu bunların 2’si pilot olmak üzere 1 Türk, 4 yabancı yolcunun bulunduğu aktarıldı. Korkunç kaza sonrası Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün açıklama yaptı.

İstanbul’da helikopter düştü : 5 kişi hayatını kaybetti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün meydana gelen kazadan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Ve acı haberi açıkladı. Kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve kurtarma aracı sevk edildi. Dumanların kapladığı kaza yerinde 50 personel görev alıyor. Helikopterin düşüş esnasında otoyolda fazla araç ve trafiğin olmaması yaşanacak facianın önüne geçti. Helikopterin düşüş nedeni ise henüz bilinmiyor.

İstanbul'da helikopter düştü

Haber ise basında ‘İstanbul’da bir helikopter düştü dedik. Elimize ulaşan görüntüleri hemen paylaşacağız. Büyükçekmece’de yangın söndürme helikopteri düştü. Görüntülerde de uzaktan bir duman bulutunun olduğunu görüyoruz. Ve ambulans ve itfaiye ekipleri de bölgeye sevk edildi.’ şeklinde duyurdular. İşte kaza yerinden ilk görüntüler..