DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Star Trek: Sonsuzluk’un Beklenen Fragmanı Geldi

Star Trek: Sonsuzluk’un Beklenen Fragmanı Geldi

Star Trek’in 50. yıl dönümüne özel filmi ‘Star Trek Beyond’un yönetmen koltuğunda Hızlı ve Öfkeli serisininin yönetmeni Justin Lin oturdu.

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Star Trek serisi, bomba gibi yeni bir filmle geliyor. Star Trek: Sonsuzluk adı verilen filmin yönetmenliğini, Hızlı ve Öfkeli serisinin de yönetmen koltuğunda oturan Justin Lin üstleniyor.star-trek-fragmanindan

1966 yılında televizyon dizisi olarak yayın hayatına başlayan Star Trek, daha sonra Robert Wise tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Robert Wise, bu uyarlamalar ile Oscar da kazanmıştı.
Hızlı ve Öfkeli serisiyle oldukça başarılı bir dönem geçiren Justin Lin’in yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcısı, 1979 yılında da Star Trek filminin yapımcısı olan Paramount Pictures şirketi. Filmin yapım kadrosunda 2013 yılında vizyona giren Stra Trek Into Darkness filminin yönetmeni J.J. Abrams da yer alıyor.

star-trek-frgmnYayınlanan yeni Türkçe altyazılı ve dublajlı fragmanlar, Star Trek hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.STAR-TREK-SONSUZLUK-s

Film 22 Temmuz 2016’da gösterime girecek.

STAR TREK SONSUZLUK – Türkçe Altyazılı İlk Fragman

STAR TREK SONSUZLUK – Türkçe Altyazılı İlk Fragman paylaşan: ilkelihaber