DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Stresinizi alacak en güzel oyunlar

Stresinizi alacak en güzel oyunlar

Yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşmak için oynayabileceğiniz en basit ve eğlenceli oyunları sizler için derledik. Hafta içerisinde mesai saatinizin sona ermesine yakın vakit geçirecek bir şeyler mi arıyorsunuz? İş yerinde oynayabileceğiniz birbirinden güzel bilgisayar oyunları bu yazımızda. Sadece yorgunluğunuzu gidermek için değil adeta beyin jimnastiği yapmak için de oynayabileceğiniz en eğlenceli 3 oyunu sizlerle paylaşacağız. Stresinizi

Yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşmak için oynayabileceğiniz en basit ve eğlenceli oyunları sizler için derledik. Hafta içerisinde mesai saatinizin sona ermesine yakın vakit geçirecek bir şeyler mi arıyorsunuz? İş yerinde oynayabileceğiniz birbirinden güzel bilgisayar oyunları bu yazımızda. Sadece yorgunluğunuzu gidermek için değil adeta beyin jimnastiği yapmak için de oynayabileceğiniz en eğlenceli 3 oyunu sizlerle paylaşacağız. Stresinizi alacak en güzel oyunlar. Peki sizce en eğlenceli ve basit oyunlar hangileri? İş yoğunluğundan kurtulamanız için en faydalı oyunlar arasında Renkli Toplar Oyunu, Aptallık Testi Oyunu, Tetris Oyunları yer alıyor. İşte iş stresinizi alacak en basit ve eğlenceli oyunlar.

Renkli Toplar Oyunu

Renkli Toplar

Renkli Toplar Oyunu, hemen hemen herkesin mutlaka oynadığı bir oyun. Büyük küçük demeden bağımlılık yaparcasına oynanan Renkli Toplar Oyunu oldukça fenomen. Peki oldukça eğlenceli olan Renkli Toplar Oyunu nasıl oynanır?

Renkli Toplar Oyununu, mause ile kolaylıkla oynamanız mümkün. Atmanız gereken topun rengine göre topun yönünü mause ile belirleyerek atabilirsiniz. Ancak Aptallık Testi oyununda başarılı bir şekilde ilerlemek istiyorsanız topunuzu en az 3 adet aynı renkte top olan yere atmanız gerekmektedir. Oyuna bu şekilde devam ederek hedeflediğiniz puana ulaşmanız daha kolay olacaktır.

Renkli Toplar oyununu oynamak için tıklayın.

Aptallık Testi Oyunu

Aptallık Testi

Aptallık Testi Oyunu, zeka testi soruları ile oynanan eğlenceli bir oyun. Birbirinden farklı konulardaki 75 adet zeka sorusu ile sorular yönetilerek test sonucuna ulaşmanız sağlanıyor. Sorulan sorularda cevaplar birbirlerine oldukça yakın olduğundan dolayı şaşırmanıza neden olabiliyor. Ancak bu oyunda süre sınırlandırması bulunmadığı için rahatlıkla oyununuzu oynayabilirsiniz. 7’den 70’e her yaş grubunun mutlaka oynadığı Aptallık Testi Oyununu mutlaka oynamanızı tavsiye ederiz.

Aptallık Testi oyununu oynamak için tıklayın.

Tetris Oyunu

Tetris

Tetris oyununu, kendi isteğinize göre zorluk seviyesini ayarladıktan sonra oyuna başlayabilirsiniz.Büyükten küçüğe herkesin büyük bir ilgi ile oynadığı Tetris oyununu sizlerde oynamak ister misiniz? Tetris oyununu yön tuşları ile oynamanız gerekmektedir. Yukarıdan gelen renkli blokları en az yer kaplayacak şekilde yerleştirmeniz gerekecektir.  Başarılı bir şekilde hedeflediğiniz puanı yakalayabilirsiniz.

Tetris oyununu oynamak için tıklayın.