DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şule Zeybek’in şimdiki hali şaşırttı| Şule Zeybek nasıl zayıfladı?

Şule Zeybek’in şimdiki hali şaşırttı| Şule Zeybek nasıl zayıfladı?

Şule Zeybek’in şimdiki hali şaşırttı! Şule Zeybek nasıl zayıfladı? Daha önce haber sunuculuğu yapan Şule Zeybek’in değişimi herkesi şaşırttı. 42 yaşındaki Renkli Sayfalar sunucusu Şule Zeybek mide ameliyatı sonrası nasıl değişti? Şule Zeybek nasıl zayıfladı? Yiğit Bulut ile boşanan Şule Zeybek’in bir oğlu olduğunu biliyoruz. Ben Bilmem Eşim Bilir programında sunuculuk da yapan Şule Zeybek’in

Şule Zeybek’in şimdiki hali şaşırttı! Şule Zeybek nasıl zayıfladı? Daha önce haber sunuculuğu yapan Şule Zeybek’in değişimi herkesi şaşırttı. 42 yaşındaki Renkli Sayfalar sunucusu Şule Zeybek mide ameliyatı sonrası nasıl değişti?

Şule Zeybek nasıl zayıfladı?

Yiğit Bulut ile boşanan Şule Zeybek’in bir oğlu olduğunu biliyoruz. Ben Bilmem Eşim Bilir programında sunuculuk da yapan Şule Zeybek’in eski halin eser kalmadı. Tam olarak 30 kilo veren Şule Zeybek, herkesi şaşkına çevirdi. Mide ameliyatı olan Şule Zeybek, inanılmaz görüntüsüyle gönüllere taht kurdu.

Şule Zeybek Kimdir?

Şule Zeybek, 18 Kasım 1975 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızıdır. Aydın Doğan‘ın eşinin yeğenidir. Annesi Asuman Hanım’dır. Annesi Asuman Hanımın kız kardeşi olan Sema Doğan, Aydın Doğan’ın eşidir. Bir kız kardeşi vardır.Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir süre bir reklam ajansında metin yazarlığı yaptı. Kanal D’de muhabir olarak çalışmaya başladı. Can Gürzap’ın Dialog adlı kursuna gitti, Şahika Tekand’dan etkili konuşma dersleri aldı. Önce radyoda görev yaptı, sonra gece haberleri sundu, daha sonra da öğle haberlerini sunmaya başladı.Şule Zeybek, 2 Şubat 2000 tarihinde gazeteci Yiğit Bulut ile evlendi. 2010 yılında boşandı. Bir oğlu vardır.11 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Kanal D’deki Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır.