DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Süper Lig’de şampiyonluk yarışındaki ekiplerin kalan maçları

Süper Lig’de şampiyonluk yarışındaki ekiplerin kalan maçları

Spor Toto Süper Lig’de 24. haftayı geride bıraktık. Sezonun sona ermesine yalnızca 10 hafta kaldı. Şampiyonluk yarışı da tüm hızıyla devam ediyor. Peki şampiyonluk yarışındaki takımlar son 10 haftada hangi takımlarla karşı karşıya gelecek? Şampiyonluğuna en fazla şans verilen takım olan Beşiktaş, 54 puanla ilk sırada yer alıyor. Sezonun sürpriz ekibi Başakşehir, Siyah-beyazlıları 52 puanla

Spor Toto Süper Lig’de 24. haftayı geride bıraktık. Sezonun sona ermesine yalnızca 10 hafta kaldı. Şampiyonluk yarışı da tüm hızıyla devam ediyor. Peki şampiyonluk yarışındaki takımlar son 10 haftada hangi takımlarla karşı karşıya gelecek?

Şampiyonluğuna en fazla şans verilen takım olan Beşiktaş, 54 puanla ilk sırada yer alıyor. Sezonun sürpriz ekibi Başakşehir, Siyah-beyazlıları 52 puanla ikinci sırada takibi sürdürüyor. Galatasaray ve Fenerbahçe yaşanan puan kayıplarıyla zirveden koptu. Ancak son 2 haftayı galibiyetle geçerek moral bulan iki ekipten Galatasaray, 46 puanla üçüncü, Fenerbahçe ise 44 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Beşiktaş’ın kalan maçları

Son olarak Kayserispor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ı zorlu bir fikstür bekliyor. Siyah-beyazlılar Trabzonspor ve Başakşehir’le deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe’yi ise iç sahada ağırlayacak.

İşte kalan 10 maç:

Antalyaspor (D)
Gençlerbirliği
Trabzonspor (D)
Adanaspor
Medipol Başakşehir (D)
Fenerbahçe
Bursaspor (D)
Kasımpaşa
Gaziantepspor (D)
Osmanlıspor

Başakşehir’in kalan maçları

Konyaspor karşısında 3-0 kazanma başarısı gösteren Medipol Başakşehir, kalan haftalardan yarıştan kopacak mı büyük merak konusu olmuş durumda. İstanbul ekibinin işi pek de kolay görünmüyor. Öyle ki dört büyük takımdan üçüyle karşı karşıya gelecek.

İşte kalan 10 maç:

Karabükspor
Akhisar Belediyespor (D)
Galatasaray
Çaykur Rizespor (D)
Beşiktaş
Antalyaspor (D)
Gençlerbirliği
Trabzonspor (D)
Adanaspor
Kayserispor (D)

Süper Lig’de 2016-17 sezonunun şampiyonunu kalan 10 haftada öğreneceğiz.